1. Hotel
    >
  2. Indonesia
    (57783 Hotels)
    >
  3. East Kalimantan
    (515 Hotels)
    >
  4. Samarinda
    (145 Hotels)
    >
  5. North Samarinda
    (9 Hotels)

North Samarinda Hotels

Samarinda, Indonesia · 9 hotels available
Recently Viewed Hotels
Check-out
Sun, 16 Jun 2024
Search Hotels
Pay at Hotel

Popular hotels in North Samarinda

BEDROOM RedDoorz syariah near Universitas Mulawarman

RedDoorz syariah near Universitas Mulawarman

Hotels
North Samarinda, Samarinda
See Prices
Others Langkar Guest House Syariah Mitra RedDoorz

Langkar Guest House Syariah Mitra RedDoorz

Guest Houses
North Samarinda, Samarinda
See Prices
Others RedDoorz near Samarinda Square

RedDoorz near Samarinda Square

Hotels
North Samarinda, Samarinda
See Prices
EXTERIOR_BUILDING Bunga's Guest House Syariah Samarinda

Bunga's Guest House Syariah Samarinda

Guest Houses
North Samarinda, Samarinda
Impressive
8.7
(66 Reviews)
See Prices
BEDROOM OYO 92626 Good Sleep 4 Inn Dcos Syariah

OYO 92626 Good Sleep 4 Inn Dcos Syariah

Hotels
North Samarinda, Samarinda
Good
6.5
(22 Reviews)
See Prices
EXTERIOR_BUILDING Just Sleep Guest House

Just Sleep Guest House

Guest Houses
North Samarinda, Samarinda
Impressive
8.6
(27 Reviews)
See Prices
EXTERIOR_BUILDING Kozy Homey

Kozy Homey

Homestays
North Samarinda, Samarinda
See Prices
LOBBY Guest House As- Shofa 2, Samarinda

Guest House As- Shofa 2, Samarinda

Homes
North Samarinda, Samarinda
See Prices
EXTERIOR_BUILDING Hotel Surya Raya Samarinda-Kaltim

Hotel Surya Raya Samarinda-Kaltim

Hotels
North Samarinda, Samarinda
Convenient
7.2
(20 Reviews)
See Prices
See all 9 Hotels near North Samarinda

Facts about hotel in North Samarinda

Total Accommodation
9 Properties
Popular Hotel
RedDoorz syariah near Universitas Mulawarman, Langkar Guest House Syariah Mitra RedDoorz
Popular Landmark
APT Pranoto International Airport (AAP), Bumi Sempaja Waterpark

Guest reviews in hotel near North Samarinda

0.0
Acceptable
0 reviews from hotels in North Samarinda with aggregated rating of 0.0/10.
Review from various users that have stayed in hotel near North Samarinda will help you to choose the perfect hotel easily!
Mangatur S.
This is a private profile
14 May 2024
Kamar mandi ada air panas, air kencang, saluran gak tersumbat, tidak bau. Bantal, selimut, handuk, seprai tidak bau. Ada TV, pemasak air minum. Ac berfungsi baik. Ada lemari dan gantungan baju. Harga oke bangat. Keren lah.
Fredrik M. P.
This is a private profile
23 Feb 2024
Kamar nya bersih, internet nya oke, staff nya juga ramah.
Mochammad Z. N. A.
This is a private profile
8 May 2024
Very bad. They mark up the price! So, one night, you have to pay 170. If you order in apps and you get discount on apps, you have to pay the rest of it. How crazy they are! And must in cash! ((guess the receptionist get money from it haha). When I stayed, the bed sheet are not washed (I know it low price guest stay, but please it 's basic things). Not recommend it to you all and I will never be back here. I guess the host have to read it and evaluate it.
Awalin I. T.
This is a private profile
21 Apr 2020
The room is hot, needs an air conditioner and toilet installed inside.
Yunita Q.
This is a private profile
11 Sep 2023
Bed nya keras, kamar mandinya jorok, tidak ada sabun dan sikat gigi. Plus nya hanya di luas kamar saja jadi terkesan horor, ditambah lemari kayunya yang bikin tambah horor. Saran saja mungkin bisa lebih diperhatikan lagi untuk kamarnya, yang terpenting itu adalah sabun dan sikat gigi. Masa disediakan sabun bekas orang.
rahmad f.
This is a private profile
3 Jun 2024
Tempatnya nyaman banget fasilitas lengkap lengkap (air panas, dingin, kulkas, WiFi, smart Tv, ac, kulkas), lokasi strategis. Dan yang terpenting bersih banget. Jadi ngga ragu buat nginap di sini lagi ☺ dengan fasilitas yang Ok dan harga yang terjangkau. Terima kasih Arkadia Guest house 🙏.
Yuni W.
This is a private profile
12 Feb 2024
Masukan: 1. Harus tambah petunjuk arah di beberapa belokan, saya sempat terputar cari tempatnya, 2. Tambah pengedap suara, dindingnya kurang kedap, 3. Pelayanannya ramah dan baik, cuma saya kebingungan waktu mau chekin dan chekout karena gak ada tempat respsionisnya. 4. Wastafelnya gak ada, diganti tempat cuci tangan model baru, maklum saya katro dalam hal new new jadi bingung lagi. Tapi semua tertutupin dengan: 1. Kamar yang rapi, bersih, sprei yang harum wangi, 2. AC baru yang dingin, 3. Kamar mandi yang small tapi bagus. 4. Cari makan gak susah emang harus pake kendaraan ke depan kompleks, tp semua tersedia n gak pake macet. 5. Samping penginapan ada taman, cocok kalo bawa balita untuk main-main, 6. Tentram dan sunyi, cocok untuk bersantai. Mungkin bsa jadi langganan kesana lagi, Good i'm like it.

Frequently Asked Questions about hotels in North Samarinda

Where are the best areas to stay in North Samarinda?

How many hotels are listed in North Samarinda?

Currently, there are around 9 hotels that you can book in North Samarinda

Need help?