PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
3 Wise Monkeys

Reviews for3 Wise Monkeys

All You Can Eat | Casual DiningSenopati, Jakarta Selatan
Special Offer
(69)
4.3/5 (94)

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.3
Food
4.3
Ambience
4
Service
4
53 Reviews
MR

Muhammad R. R.

8 Reviews • 2 Photos • A few days ago

5.0

As always tempatnya disini sangat nyaman, waiter dan waitress nya juga sangat ramah semuanya. Kepala ikan kakapnya enak bgt di tambah salad yg ukuran piring ya duper duper gede. Soal kesegaran sushi, 3 wise emang ga ada lawannya deh. Mantap pokoknya!


MA

Mushlih A.

2 Reviews • A week ago

5.0

Rekomen salmon headnya trus sup sirip salmonnya juga enak. Pernah makan yg all you can eat jadi ala cartenya jg enak2 dan banyak pilihan.


MK

Mohammad K. P.

1 Review • A week ago

4.0

Mantab jaya, emang di sini enak, asalkan beli salmon nya yg laen , so so aja. Cmn kalo mau AYCE sushi yg lmyn ya ke sini aja. Ga akan rugi sih kalo pesennya salmon trus, hehe


Yulianto A. S.

Yulianto A. S.

25 Reviews • 5 Photos • A few weeks ago

5.0

Salmon lava 3 wise monkey juaraaa Banget............ Rekomended banget.......... Tempatnya nyaman.... Parkir mobil sering penuh (salah satu tanda restoran enak)... Pake valet hemat gak semahal di mall...


PR

Popon R.

11 Reviews • 1 Photo • A few weeks ago

5.0

All u can eat, P U A S pake banget.. Semua favorit gwe dsni, rasa fresh, penampilan mknan menarik bgt, dn gwe suka pecinta salmon banget. Dsni salmon yg gw liat itu beda, keliatan fresh dn manis gt ikan nya.. The best

+-3 more photos
1
2
3
11
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

11.00 - 01.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Udon
  • Fish
  • Sushi
  • Japanese
  • Beer
  • Meat

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622129126528

Address

Jl. Suryo No.26, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Parking
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
  • Takeaway
SHOW MORE
Need help?