PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Ayam Penyet Surabaya

Casual DiningMergangsan, Yogyakarta
Share via
(12)
3.7/5 (6)

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
3.7
Food
4
Ambience
3.3
Service
3.7
6 Reviews
GW

Gabriella W.

99 Reviews • 19 Photos • A Few Months Ago

3.0

Menu nya lengkap dan harganya juga murah. Porsinya cukupan walau nggak banyak tapi cukuplah untuk porsi satu orang cewek. Cukup ramai juga warungnya. Worth it kok


Meriyani

Meriyani

6 Reviews • 12 Photos • A Few Months Ago

4.0

Makanannya enak tapi tahutempe penyetnya asin banget .. untuk tempatnya sih biasa aja ga terlalu luas tapi bersih banget. Staff juga cekatan. Ga perlu nunggu lama untuk order makanan sampai makanan tiba di meja. Terletak dipinggir jalan jadi mudah ditemui.

+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos

Angga M. C.

Angga M. C.

98 Reviews • 7 Photos • A Few Months Ago

4.0

Ayam penyet dan sambel koreknya mantap banget asalkan request agar ayamnya digoreng tidak terlalu kering. Kalau ke sini jangan terlalu malam, biasanya jam 8 malam sudah banyak yang habis.


DP

Dhea P. K.

130 Reviews • 1 Photo • A Few Months Ago

4.0

tempatnya agak sempit gak seperti ayam penyet surabaya yg lainnya, parkir susah, rasanya hampir sama dg cabang lainnya, harga murah pas buat mahasiswa, mushola juga sempit


SO

Satrio O.

5047 Reviews • 1 Photo • A Few Months Ago

4.0

Ayam penyet nya cukup enak dan sambalnya pedas banget mantap, harga nya cukup murah, porsinya lumayan banyak, tempat nya bersih, overall oke lah boleh dicoba kesini

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

08.30 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Fried Rice
  • Shrimp
  • Fish
  • Fried Noodles
  • Fried Chicken

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62274378282

Address

Jl. Parangtritis No. 166 Mantrijeron, Yogyakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Parking
  • Takeaway
Need help?