PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Surabaya / Genteng / Babeh Street

Babeh Street

CafeGenteng, Surabaya
Share via
(15)
4.5/5 (14)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.5
Food
4.4
Ambience
4.5
Service
4.4
12 Reviews
Nabila

Nabila

11 Reviews • 10 Photos • A few months ago

5.0

Lokasinya cukup strategis dekat dengan SMA Komplek. Untuk lokasinya instagramable, banyak spot2 bagus buat mejeng foto. Sudut-sudut nya nyaman ada ayunannya juga jadi nyaman buat ngobrol santai / kill time 🍛Nasi Gila Ini menu yg katanya paling favorit. But rasanya biasa aja pedes nya dapet tapi nggak ada spesialnya yaa seperti nasi gila pada umumnya, oh ya isinya kebanyakan sayur ikannya dikit 🍜Spaghetti Aglio Olio Pas dateng wah lumayan ini porsinya banyak dan banyak toppingnya, tapi pas di rasa berasa oily banget sih ini, trus nggak pedes sama skli malah terkesan hambar cuma menang topping banyak dan porsi banyak, jadi ada beberapa potong udang kecil, trus ada paprikanya.  🍷Ice latte Ya okelah susunya berasa banget kopi cuma dikit aja, trus gulanya di pisah. 

+-3 more photos

D

Dini

2573 Reviews • A few months ago

5.0

Simple food with a smile. Excellent team and food is quite good considering its price. We were there 3 times, and were always very well attended. Salads are great as well a rice. The chicken also good, as well as the deserts. Great value for money.


Dianny G.

Dianny G.

331 Reviews • 39 Photos • A few months ago

3.0

Nice interior, pretty decorated, and feels hip. The restaurant is instagramable. Now about the food, I try 'nasi gila' and unfortunately it didn't suit my taste.


SW

Sri W.

1550 Reviews • 7 Photos • A few months ago

4.0

Salah satu makanan yang paling banyak dipesan di sini adalah Nasi Gila Babeh. Perpaduan nasi, sosis, ayam, telur, sambal dan butter yang meleleh pasti bisa membuat ketagihan. Menu minumannya unik unik seperti es bohlam yang tersedia dalam berbagai pilihan rasa seperti blueberry, red berry dan mango.


LB

Lie B. J.

1 Review • A few months ago

2.0

Tempat sangat nyaman, makanan selalu lezat dan menu bervariasi. Harga pas di kantong sesuai banget dengan kualitas dan kuantitas makanannya . Recommended banget deh

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Soup
  • Fried Noodles
  • Asian

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62811304114

Address

Jl. Slamet No. 31, Surabaya, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Parking
  • Takeaway
  • Wheelchair
  • WiFi
Need help?