PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Bali / Gianyar / Ubud / Babi Guling Bu Oka

Babi Guling Bu Oka

Casual DiningUbud, Gianyar
Share via
(718)
4/5 (6)
Food
Ambience
Other
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4
Food
4.4
Ambience
3.8
Service
3.8
5 Reviews
DA

Dian A.

198 Reviews • A few months ago

4.0

Babi guling yang enak banget,bumbunya pas ngga lebay or terlalu pedes.kulit babi gulingnya kriuk garing jadi enak banget lengkap dengan varian pelengkapnya.nikmat!


KM

Kadek M. D. C.

993 Reviews • 13 Photos • A few months ago

4.0

Tempatnya lumayan terkenal ini sering dengar dari teman. Kalau saya pribadi sih dari segi rasa ataj porsi makanan sudah cukup. Kulitnya enaaak bangeeeeet. Bagian favorit


Dianny G.

Dianny G.

331 Reviews • 39 Photos • A few months ago

5.0

Delicious! Complete meal to satisfy hungry tummy. Various pork with different texture to eat with warm rice and veggie. Perfect! Good service, nice and warm people.


Dina A. N.

Dina A. N.

1505 Reviews • 22 Photos • A few months ago

3.0

Bukan pecinta babi guling sih haha. Tapi satu yang ini bolehlah. Lawannya aku suka. But somehow daging nya terlalu gurih buat aku jadi jatuhnya terlalu asin. Tempatnya biasa. Standar. Tapi strategis bener bener di pusat Ubud.


M

Melisa

59 Reviews • 2 Photos • A few months ago

5.0

Duhhh ini enak banget haha tempat nya nyaman, kesini selalu rame, my favorit place kalau mau makan babi-babian pelayanan nya juga cepet. gak nunggu lama buat dapat makanan nya

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

11.00 - 18.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Suckling Pig
  • Sausage
  • Nasi Campur
  • Balinese
  • Indonesian
  • Pork

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62361976345

Address

Jl. Tegal Sari No. 2, Bali, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Parking
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
  • Takeaway
Need help?