PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Kebayoran Baru / Senayan / Plaza Senayan / Bakerzin - Plaza Senayan

Bakerzin - Plaza Senayan

Special Offer
Bakery | Casual DiningPlaza Senayan, Jakarta Selatan
Share via
(50)
4.1/5 (17)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

28 more pages

Special Offers from Bakerzin - Plaza Senayan

  • Bakerzin Set Meal for 1 Person

    Booked by 110 people
    Save 21%
    Rp 205.000Rp 160.310
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.1
Food
4.1
Ambience
3.9
Service
4
12 Reviews
AW

Andrew W. T.

514 Reviews • 1558 Photos • A few weeks ago

5.0

Suka banget makan di bakerzin karena menunya beragam dan unik2 banget. Setiap makan kesini mau cobain menu yang lain dan lain lagi karena semua menunya layak buat dicoba.

+-3 more photos

Teddy Z.

Teddy Z.

258 Reviews • 895 Photos • A few weeks ago

3.0

Menu baru dari Bakerzin sudah ada nih. Kolaborasi dengan Pish & Posh yang juga menjadi satu grup Boga. Menu kali ini bertemakan pasta, seperti biasa menu-menu mereka cenderung dengan konsep fusion dimana inspirasi dari menu Western digabungkan dengan cita rasa Asia. Beberapa menu pasta baru ini seperti Cappeletti Di Mare, pasta ini cukup unik disajikan dengan saus merah pekat seperti hidangan chili crab, begitu pula pada rasanya. Lalu ada Truffle Spinach Agnolotti. Pasta berisi sayur bayam, untuk rasanya pas dan bumbu yang tidak berlebihan, hanya saja sama sekali tidak tercium aroma truffle. Lalu ada Tuna Mazzelure, ini pasta dengan isi tuna yang diproses seperti abon. Baunya agak amis tapi cukup gurih dan seperti cita rasa abon ikan khas Indonesia. Untuk keseluruhan ini yang dinamakan pasta khas Asia, harga yang ditawarkan berkisar Rp 90.000an, bagaimana menurut kamu?

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

Maria F. F. I.

Maria F. F. I.

15 Reviews • 31 Photos • A few months ago

5.0

Food : deserts are delicious, main food doesn't taste that special Service : - They only have 1 cashier and can be stuck when the transaction before you is having a problem - Very limited stewards in a very crowded place, so have some patient even waiting for the tea Ambience : not gonna come here on crowded days. It's tight, can be pretty hot, and very limited seats Pricing : a bit expensive

+-2 more photos
+-2 more photos

DD

Daniel D. W.

807 Reviews • 1 Photo • A few months ago

5.0

Bakerzin ini merupakan cafe yang cocok untuk tempat tongkrongan di area Senayan. Disamping harganya yang murah, di Bakerzin ini sendiri juga memiliki suasana anak muda sekali. ada pun menu yang ditawarkan didalamnya antara lain adalah salad hingga spaghetti dengan harga yang dibilang terjangkau yaitu 100.000. Rasanya yang bikin ketagihan sering membuat pengunjung untuk bolak-balik mampir di cafe ini.


FY

Fara Y. H.

103 Reviews • 128 Photos • A few months ago

5.0

Aku kesini sekalian surprise temen terus bingung beli kue apa jadinya beli ini aja (lihat foto) lupa namanya but ENAK BGTTTTTTT huhuhu gak ada di menu kayaknya, aku langsung pilih dr etalase nya

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Sandwich
  • Italian
  • Indonesian
  • Duck Confit
  • Cake
  • Pasta
  • Meat

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622157900408

Address

Plaza Senayan, Lantai 2, Jl. Asia Afrika No. 8, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Takeaway
Need help?