PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Bakmi Aloi - Kelapa Gading

Casual DiningKelapa Gading Timur, Jakarta Utara
Share via
(72)
4.4/5 (20)
Food
Ambience
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
4.5
Ambience
3.9
Service
4.4
18 Reviews
Sylvia T. G.

Sylvia T. G.

75 Reviews • 134 Photos • A Few Weeks Ago

4.0

Bakmi Aloi ini cocok untuk pecinta bakmi kecil - tekstur mie nya cukup kenyal dan gurih. Daging nya pun cukup banyak dalam porsi bakmi. Baso gorengnya enak, tekstur nya lebih lembut bukan tupe baso goreng yang crunchy


T

Tudesman

9 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Bakmi memang salah satu primadona dan makanan fav termasuk gua dan ini sbenernya rasanya oke dan enak kok. Cuma memang harus sabar nunggu dan antri karena ramai. Dari harga setara kok dengan rasanya


J

Jodhie

762 Reviews • 140 Photos • A Few Months Ago

4.0

Kalau ke sini siang siang siap siap antree guys. Bakmi nya emang enaak sih yaa tekstur mie nya halus dan gurih.. paling suka di makan bersama pangsit goreng biar tambah mantap


E

Echa

669 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Menu andalan disini sudah pasti bakmi nya .. ga kematangan , pas . Porsinya pun besar dan sudah pasti bikin kenyang. Kadang saya juga sharing untuk menu bakmi nya


WK

Widya K.

1173 Reviews • 12 Photos • A Few Months Ago

5.0

Mie telur dengan porsi super jumbo dan isiannya yang super lengkap, cozy place, tempatnya asik untuk nongkrong, lokasinya lumayan mudah aksesnya, menunya beraneka ragam dengan harga yang murah, really recommended

1
2
3
4
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

06.00 - 21.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Bakmi

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62214508646

Address

Jl. Kelapa Kopyor Raya, Blok M1 No. 7, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Parking
  • Takeaway
Need help?