PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Bakmi Orpa

Casual DiningRoa Malaka, Jakarta Barat
Share via
(30)
3.9/5 (9)
Food
Ambience
Other
See all photos

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
3.9
Food
4
Ambience
3.4
Service
3.6
9 Reviews
CA

Chiko A.

1069 Reviews • 9 Photos • A few months ago

3.0

Pernah 2x kesini, pertama pas pagi pagi jadi masih sepi yang kedua pas pagi rame banget dan ternyata itu mempengaruhi rasa. Pas pagi pagi itu rasanya lebih enak, kalo saat rame tampilan mienya aja udah agak berantakan. Overall rasanya enak


JL

James L.

94 Reviews • 4 Photos • A few months ago

2.0

Bakmi Orpa Order : Bakmi babi. Price : 50k. Very good noodles with poor cleanliness and service. How’s the noodles? Ordered the pork noodles and received it in less than 5 minutes. Good job on the speedy service! The portion size is definitely smaller than expected for the price you’re paying. The pork toppings was flavorful and the pork oil coating the noodles was delicious. The real winner was definitely the noodle’s texture. Smooth as silk, yet cooked in the most perfect “al-dente” manner. 4/5 for the food.  To improve:  Service is slightly disorganized and a bit unfriendly. Cleanliness is definitely lacking. You can clearly see the skid marks on the ceramic floor ( seen in the picture below). Also, something is wrong when you’re serving noodles at the same price as a high-end mall like PP or GI and none of your workers are wearing any footwear. Also, I had to tell them to pick up the bowls left from the previous customers. The worker didn’t bother to give the table a wipe( seen in the picture below). 2/5 for service and cleanliness.


Aileen N. S.

Aileen N. S.

105 Reviews • 78 Photos • A few months ago

4.0

Lagiii.. Untuk kesekian kalinya, aku makan lagi disini & review. Tapi hari ini beda, karna makan nya jam 7 pagi, jadi bakmi Orpa ini masih sepi banget.. Mie yg di sajiin itu masih bagus banget kayak fresh, dan gak putus. Jadi bisa di simpulkan, kalo udah rame, dia masaknya jadi gak karuan gitu, mienya juga karna dibagi jadi udah keputus. Kalo makannya masih pagi masih sepi masaknya juga santai, gak buru. Overall enak sih, cuma yang punya judes banget dan milih customer. Mahal juga makanannya disini.


Kevin S. H.

Kevin S. H.

1396 Reviews • Last year

4.0

Kalau makan bakmi di sini, sudah pasti tergoda beli topping tambahannya seperti siomay dan bakso goreng yang sangat rexommended. Rasa bakminya enakk namun memang untuk harganya lumayan mahal.

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

06.30 - 15.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Noodle
  • Chinese
  • Dumpling

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62216912450

Address

Jl. Malaka II No 25, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Parking
  • Smoking Area
  • Takeaway
  • Wheelchair
Need help?