PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Bakso Aan

Casual DiningKamal Muara, Jakarta Utara
Share via
(3)
4.4/5 (18)

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
4.4
Ambience
3.7
Service
4.2
16 Reviews
MC

Mario C.

1 Review • 1 Photo • A Week Ago

5.0

Bakso Aan sells Medanese style meatballs. The food is amazing. The meat is tender and juicy, the broth is tasty. The bihun is cooked perfectly "al dente" 😘. I like the topping such as fried garlic and corriander and also spring onion, it brings out the taste harmonically. Ambience is so so, just a place to eat, not for hanging out with friends or family. Just eat and go. Service is fast. Clean place.

+-3 more photos

BY

Billy Y.

3 Reviews • 3 Photos • A Few Weeks Ago

5.0

Bakso aan. One of a kind. Genuinely brilliant. Will definently coming back for it provides tons of meat and the meatball is very authentic. Loved their sambal which includes onion inside. Heavenly satisfying.

+-3 more photos

ST

Sebastian T.

76 Reviews • 99 Photos • A Few Weeks Ago

5.0

Best bakso place in jakarta. The daging alus is outta this world. The bihun is also something else. It taste different from other places. The soup is also very rich. Im salivating thinking about it again as I am writing this review.

+-3 more photos

Deasy L.

Deasy L.

86 Reviews • 371 Photos • A Few Months Ago

3.0

Cobain bakso ini karna banyak yang recommend dan katanya lebih enak dari yang terkenal disebelah. Cuma pas kesini salah order sih, yang katanya enak itu daging nya. Katanya super lembut dan tasty. Tapi yang aku order bakso campur, jadi isinya bakso semua. Ada bakso sapi, bakso urat, bakso ikan dan pake mie. Mie nya besar gitu ukuran nya dan bakso nya semua lembut dan berasa banget sapi nya. Cuma kuah nya itu strong banget dan rasanya agak aneh, jadi mungkin kembali ke selera masing2 sih. Kalo aku lebih suka kuah yang rasanya agak plain kayak biasa aja. Cuma disini emang bakso nya unik2 sih dan enak rasanya. Maybe next time harus cobain daging sapi nya, sayang banget waktu itu salah pesen. Place : 6/10 Price : 6.5/10 Taste : 7/10 Service : 7/10 Overall sih ok lha, kembali ke selera masing2 kalo soal rasa. Untuk tempat ok lha seperti rumah makan pada umum nya. Ga terlalu gede tapi cukup rame sih.

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

M

Miwwa

986 Reviews • 259 Photos • A Few Months Ago

4.0

Kesini pas makan siang. Suasanya nya cukup tenang dan nyaman. Menu makanan nya cukup variatif sampai sempet bingung pilih bakso apa. Minuman nya juga seger seger..

1
2
3
4
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

08.00 - 21.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Noodle
  • Bakso
  • Chinese

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622129219128

Address

Ruko Elang Laut, Blok B No. 27, Jl. Pantai Indah Selatan 1, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Parking
  • Takeaway
Need help?