PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Thamrin / Grand Indonesia (GI) / Benedict - Grand Indonesia

Benedict - Grand Indonesia

Casual DiningGrand Indonesia (GI), Jakarta Pusat
Share via
(181)
4.4/5 (36)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

14 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
4.4
Ambience
4.4
Service
4.3
30 Reviews
Snap F. J.

Snap F. J.

187 Reviews • 573 Photos • A few weeks ago

4.0

Benedict keluar menu boba. Boba Cake: kuenya empuk, rasa tehnya kenceng, cream cheesenya enak, bobanya mayan chewy. Perfect combination! Boba french toast: rotinya agak keras tapi cream cheesenya super royal. Brown sugar milk tea: hmm, paling biasa aja karena banyak yang lebih murah dan lebih enak. Earl grey milk tea: tehnya enak banget digabung sama boba, padahal earl grey agak fruity gitu saya kira bakal ga cocok. Tapi ternyata oke. Boba kopi lokal: kopi campur boba. Oke lah.

+3 more photos
+3 more photos
+3 more photos
+3 more photos

BA

Benedicta A.

17 Reviews • 91 Photos • A month ago

4.0

Follow my ig: @andriselly Tadinya kesini mau cobain cake kekinian yg pake boba, tapi krn saya pake app alacarte yg ada promo b1g1 cake, ternyata ga bs utk menu baru itu. Jadilah saya pesen 2 cake yg di menu lama: 1. Milo cake Kuenya besar! Coklat bgt & tiap dipotong ada lelehan milo sauce. Mantep. Enak! 2. Nutella banana tart Di tengah kue ini ada banana custard yg cukup kental. Pertama makan enak, tapi lama2 eneg juga. Trs atasnya ada nutella mousse yg lebih meneyrupai whipped cream pake nutella. Gede juga kuenya. Enak sih tpi not my fav krn pisangnya itu

+-2 more photos
+-2 more photos

Mochamad R.

Mochamad R.

7 Reviews • 26 Photos • A month ago

4.0

Tempat yang cocok banget untuk hangout sama temen-temen. Suasananya cozy, ambiencenya menyenangkan dan menu makanannya beragam. Favoritenya adalah cake-cake mereka yang unik dan seru-seru; kayak Boba Cake, Marie Regal Cake sampai Mango Sticky Rice Cake. SEUNIK ITU.

+ more photos
+ more photos
+ more photos
+ more photos

LP

Leilani P.

50 Reviews • 130 Photos • A few months ago

4.0

Overall makanan di benedict yg menu breakfastnya oke2 sih. Enak dan porsinya pun ngenyangin. Bahkan yg full monty bisa buat berdua sih kalo aku hehe. Steak frites benedictnya enak sih recommended lah. Untuk boba cakenya juga enak tp kalo kebanyakan lama2 agak enek. Untuk boba milktea nya menurutku b aja. Dan gatau kenapa itu rasa pearlnya ga sekenyel yg boba di cake, jadi agak kurang oke.

+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos

ST

Sebastian T.

253 Reviews • 329 Photos • A few months ago

5.0

Dessertttt!!!! At this place dessert is something I cannot miss. Just look at how fluffy the layer cake ism and the boba on top. The location is also very chill. Good for afternoon hang out.

+-3 more photos
1
2
3
6
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Sandwich
  • Pasta
  • Asian
  • Burrito

Dietary Restrictions

  • Vegetarian

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$$Rp200k - 500k/person

Phone Number

+622123581238

Address

Grand Indonesia, East Mall, Lantai Ground, Jl. M.H. Thamrin No.1, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Takeaway
  • Wheelchair
  • WiFi
Need help?