PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Bladok

Casual DiningMalioboro Street, Yogyakarta
Share via
(210)
3.7/5 (11)
Food
Other
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
3.7
Food
3.8
Ambience
3.5
Service
3.8
10 Reviews
Hermansyah L.

Hermansyah L.

435 Reviews • 1 Photo • A Few Months Ago

4.0

Yang jalan jalan di malioboro dan lapar, saya punya rekomendasi tempat makan nih, di Bladok karinya enak banget kalau menurut saya, tempatnya juga nyaman dan bersih... Rekomended nih


E

Echa

669 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Lokasi nya mudah dicari dan di temui ada di kawasan malioboro.. tempat makan nya nuansa nya cukup unik.. varian menu makanan yang ditawarkan juga cukup banyak..


WK

Widya K.

1173 Reviews • 12 Photos • A Few Months Ago

5.0

Resto yang selalu rame karena kebetulan dekat dengan akses ke Malioboro, dari segi penyajian cepat, tastenya ga pernah mengecewakan dan variannya sangat banyak jadi bisa pilih, harga juga worth it jadi gak akan menyesal deh nyobain


NC

Novan C. N.

6 Reviews • 5 Photos • A Few Months Ago

4.0

Pilihan menunya banyak dari makanan tradisional sampai western. Harganya cukup terjangkau. Akses ke sini mudah karena berada di sekitaran jalan malioboro. Pencahayaan ruangan terlalu temaram

+-3 more photos

DP

Dhea P. K.

130 Reviews • 1 Photo • A Few Months Ago

4.0

Mau makan dengan Suasana jawa banget ? salah satunya disini tempatnya, Harga Cukup terjangkau, varian menu Cukup banyak, rasa Lumayan Lah, standart aja......

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

07.00 - 00.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Rendang
  • Fried Rice
  • Asian
  • Curry
  • European
  • Fried Noodles
  • Fried Chicken

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62274560452

Address

Jl. Sosrowijayan 76, Yogyakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Parking
  • WiFi
Need help?