PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Tebet / Menteng Dalam / Brouwen Coffee House

Brouwen Coffee House

CafeMenteng Dalam, Jakarta Selatan
Share via
4.2/5 (4)
Food
Ambience
See all photos

Menu

Reviews

4.2
Food
4
Ambience
4
Service
4
3 Reviews
D

Dini

2573 Reviews • A few months ago

5.0

Great way to experience blends coffee and I mean serious coffee. Great range of single origin coffees and a full selection of methods to prepare your brew. The place has an awesome, but relaxed vibe. This is a must stop if you enjoy your coffee.


SW

Sri W.

1568 Reviews • 7 Photos • A few months ago

4.0

Chill In White sebagai menu andalannya. Ini adalah Kopi Susu dalam botol yang rasanya balance banget antara kopi dan susunya. Soal makanan, kamu bisa mengandalkan Salted Egg Chicken yang buttery abis dan sensasi rasa saus telur asinnya tidak bikin eneg.


Shella A. P.

Shella A. P.

272 Reviews • 1213 Photos • A few months ago

3.0

Menurut kakak gue, hot cappucino nya oke sih tapi B aja, karena dia udah sering nyobain cappucino di berbagai coffeeshop jadi menurut dia ini rasanya masih biasa aja. Menurut gue juga rasanya B aja, padahal waktu gue pertama kali menurut gue kopinya enak, entah karena barista nya beda, biji kopinya beda, atau teknik roastingnya yang beda, pokoknya rasanya beda aja. Kalau ice green tea menurut gue rasanya lumayan lah, greentea nya lumayan berasa dan agak sedikit ada pahitnya, which is good karena gue lebih suka greentea yang pahit daripada manis. Almond Croissant juga oke, walau pun setahu gue yang terkenal disini adalah croissant rasa srikaya tapi yang almond juga not bad kok. Croissant ini dihangatkan dulu sebelum disajikan, jadi enak deh. Almondnya juga banyak, tekstur croissant nya juga crunchy tapi gak keras. Enak kok.

+ more photos
+ more photos
+ more photos
+ more photos

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

08.00 - 23.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+6281284930836

Address

Jl. Prof. DR. Soepomo No.6A, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Takeaway
  • WiFi
Need help?