PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Timur / Cakung / Cakung Timur / AEON Mall Jakarta Garden City / Burger King - AEON Mall Jakarta

Burger King - AEON Mall Jakarta

Special Offer
Fast FoodAEON Mall Jakarta Garden City, Jakarta Timur
Share via
4.5/5 (50)

Menu

4 more pages

Special Offers from Burger King - AEON Mall Jakarta

  • Burger Set Meal for 2 People for All Outlets

    Booked by 433 people
    Save 28%
    Rp 100.000Rp 71.000
  • Chicken Set Meal for 1 Person for All Outlets

    Booked by 325 people
    Save 20%
    Rp 51.500Rp 41.097
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

4.5
Food
4.3
Ambience
4.2
Service
4.3
50 Reviews
LA

Lysa A.

4 Reviews • 1 Photo • A few months ago

5.0

Pegawai nya ramah dan cepat tanggap. Ga terlalu antri dan yang pasti burger king my favoritooo. Traveloka eats memudahkan segalanya. Many thanks traveloka. Super!!!❤️

+-3 more photos

Muhammad D.

Muhammad D.

5 Reviews • 1 Photo • A few months ago

5.0

Pelayanan sangat ramah, dan rasa ayam nya mantap selali. Pokok nya tidak nyesal deh makan di burger king. Saya sangat rekomendasikan banget. Kapan2 saya akan balik lagi


EH

Erika H. S.

2 Reviews • A few months ago

1.0

Aneh voucher gabisa di gunakan karna saya sudah klik rendeem padahal sebelomnya di restoran sebelah saya klik rendeem masih bisa di pakai voucher payah pelayanannya😡😡😡


Gigih H. S.

Gigih H. S.

2 Reviews • A few months ago

5.0

Paling suka sama manager outletnya... Kalo gak salah namanya Yuga??? Helpful dan keren banget... Membantu ketika sinyal HP kita susah.... Rela sharing Wifi pribadinya. Thanks.


S

Sarah

2 Reviews • A few months ago

5.0

Waktu order ini roti burgernya gak ada yang ukuran besar jadilah pake roti ukuran kecil dengan isian yang tetap sama besar. Over all untuk rasa enak banget. Pelayanan nya juga ramah dan cepat. Kalo untuk suasana tempat mungkin karna weekend dan bukan restoran jadi penuh banget sama orang2 yg gk order burger kings.

1
2
3
10
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Burger
  • French Fries
  • Fried Chicken

Dietary Restrictions

  • Halal

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62211500025

Address

AEON Mall Jakarta, Lantai 3, Gourmet Garden, Jl. Jakarta Garden City, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
Need help?