PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Carl's Jr. - Kuningan

Fast FoodPlaza Festival, Jakarta Selatan
Share via
(18)
4.3/5 (15)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.3
Food
4.3
Ambience
4.2
Service
4.2
11 Reviews
WK

Widya K.

1173 Reviews • 12 Photos • A Few Months Ago

5.0

Menu favorit bagi saya adalah varian burger bbq dan the carl nya side dishnya tentu nachos yang crunchy buat dicemilin.. tempatnya asik untuk nongkrong, lokasinya lumayan mudah aksesnya, menunya beraneka ragam dengan harga yang terjangkau, pelayanannya cepat pula


CA

Chiko A.

1062 Reviews • 10 Photos • A Few Months Ago

4.0

Carl's junior ini memang terkenal dengan burgernya yang super tasty. Tempatnya juga lumayan cozy, burger favorit saya Portabello Mushroom Burger (68ribu), selalu pesen ini kalo ke carl's.


AJ

Adam J.

1138 Reviews • 7 Photos • A Few Months Ago

4.0

salah satu pilihan tempat makan kalo lagi pengen makan fastfood tapi bosen dengan menu ayam goreng ayam gorengan karena disini menjual menu burger yang rasanya enak


Eriana R.

Eriana R.

37 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Kalo gw burger cepat saji yang ini yang paling enak dibanding yang lain, walaupun harganya lebih mahal, tapi gapapa karna enak. Paling suka sama konsep refill minumannya.. jadi makin sayang sama carls jr.


YA

Yunita A.

32 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Burgernya lembut banget n dagingnya juga juicy..makan 1 aja gak akan cukup rasanya mau lagi..tempat jg bersih koq n mreka lg ada in promo yg bkin jd ngantri bgt..tp over all saya suka karna rasanya gk kaya junk food lain nya

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

08.00 - 23.59

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Burger
  • French Fries
  • Fried Chicken

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62211500992

Address

Gran Rubina Business Park, General Tower, Lantai 1, Jl. Epicentrum Utama Raya, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • WiFi
  • Baby Chair
  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
  • Accepts Reservation
Need help?