PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Chococro by St Marc Cafe - Neo Soho

Bakery | CafeNeo SOHO Mall, Jakarta Barat
Share via
4.6/5 (10)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

Reviews

4.6
Food
4.6
Ambience
4.4
Service
4.5
10 Reviews
Robert R.

Robert R.

24 Reviews • 42 Photos • A Few Months Ago

5.0

Biasanya menghabiskan waktu untuk bersantai atau bermain laptop di cafe yang satu ini. Suasananya cukup kondusif kalau mau serius dan fokus ke laptop namun terkadang suhu interiornya agak terlalu panas. Ice avocado coffeenya enak, recommended deh !


Arni L.

Arni L.

324 Reviews • 32 Photos • A Few Months Ago

4.0

Dulu pas tinggal dijepang sering makan es krim disini. Ternyata pas pulang keindonesia ada juga outletnya. Pesen classic fuji, isinya ada ice cream vanilla pake saus caramel, mochi yang gede2, ice cream matcha dan oat.


RR

Riani R.

47 Reviews • 109 Photos • A Few Months Ago

5.0

Berry fuji Gendut deh gue makan enak terus Ini enak lho.. ada blueberrynya, ada strawberrynya, ada soft ice creamnya, dan ada butter danishnya..great combination Enak deh ada manis asem gurih jatuh cintrong super hahaha

+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos

Vaneesa

Vaneesa

2318 Reviews • 43 Photos • A Few Months Ago

4.0

Cafe ini suasanya enaak nyaman cocok buat ktmuan sama temen temen pilihan makanan nya juga banyak lumayan komplit rata2 menu jya available juga ngga yang out of stick


Dewi W.

Dewi W.

54 Reviews • 31 Photos • A Few Months Ago

5.0

Suka kesini kalo buat belajar/nongkrong. Tempat enak, wifi kenceng, kalo pake student card disc 50% . Chococro lumayan, tp biasanya kesini order dessertnya, rata rata enakk

+-2 more photos
+-2 more photos
1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Waffle
  • Coffee & Tea
  • Cake
  • Desserts

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622127893307

Address

Neo SOHO, Lantai 1, Jl. Letjen S. Parman Kav. 28, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Smoking
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?