PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Thamrin / Grand Indonesia (GI) / Cold Stone Creamery - Grand Indonesia

Cold Stone Creamery - Grand Indonesia

Special Offer
Quick BitesGrand Indonesia (GI), Jakarta Pusat
Share via
4.5/5 (15)

Menu


Special Offers from Cold Stone Creamery - Grand Indonesia

  • 'Like It' Ice Cream for 2 People

    Booked by 76 people
    Save 26%
    Rp 95.000Rp 69.920
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

4.5
Food
4.4
Ambience
4.1
Service
4.1
10 Reviews
PY

Putri Y.

28 Reviews • 25 Photos • A Few Days Ago

5.0

Ice cream enaaaak apalagi kalau pake toping almond dan topingnya di mix, gue suka banget sih sama coldstone dan kalo take away packagingnya tuh rapih dan tetep beku

+-3 more photos

Wildan N.

Wildan N.

2 Reviews • 2 Photos • A Few Weeks Ago

4.0

Untuk ice creame jangan ditanya lagi rasanya cold stone ini emang enak. Pilihan rasa juga banyak. Pas saya kesini pelayanan nya kurang rumah. Apa mungkin lagi engga bagus mood nya 😂


AC

Annisa C. A.

3 Reviews • A Few Weeks Ago

5.0

Es krim yang creamy banget, saya suka! Varian rasanya beragam. Sayang nya pelayanan kurang ramah, petugas tidak ada senyum dan seperti ogah2 an ketika menerima pesanan saya melalui traveloka, padahal saya kan juga bayar. Mohon di tingkatkan ya. Yang jelas, menu paket yang di tawarkan traveloka murah lagi. Jadi pengen coba rasa apa lagi ya?


Agnes C.

Agnes C.

542 Reviews • 8 Photos • A Few Months Ago

5.0

Suka sama ice cream di cold stone creamery. Ice cream nya creamy banget dan pas masuk ke mulut masih bisa dikunyah ngga langsung lumer. Varian chocolate dan choco chip mint nya favorit


MI

Meutia I.

1025 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Cold stone creamery ini cocok banget buat yang doyan manis, es creamnya enak dan teksturnya itu bikin ketagihan. Kita juga bisa mix rasanya dengan berbagai pilihan topping

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Ice Cream
  • Cake
  • Desserts

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622123580146

Address

Grand Indonesia, West Mall, Lantai Lower Ground, Food Hall, Jl. M.H. Thamrin No.1, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
Need help?