PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

D'Cost - Plaza Blok M

Special Offer
Casual DiningBlok M Plaza, Jakarta Selatan
Share via
(5)
3.9/5 (22)

Menu


Special Offers from D'Cost - Plaza Blok M

  • Package A for 2 People

    Booked by 46 people
    Save 27%
    Rp 142.500Rp 104.025
  • Package D for 4 People

    Booked by 52 people
    Save 12%
    Rp 264.500Rp 232.760
Download Traveloka App now to start your food adventure!SHOW MORE (2)
Learn More

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
3.9
Food
4.1
Ambience
3.5
Service
3.7
8 Reviews
R

Ruhilah

1 Review • A few weeks ago

5.0

Tempat nya bgus pelayanannya kalau bisa untuk kasir nya lebiih ramah lagi dengan cstmr walaupun cstmr hanya beli dengan voucher tetapi manager nya ramah dan sopan sekali, overall masih recommend untuk makan bersama keluarga, masakannya juga lezat


NH

Niko H.

18 Reviews • A few weeks ago

2.0

Ikan gurame nya daging nya tidak ada cuma tulang semua, jgn pilih lagi paket a. Parah menu nya untuk ikan, untuk kangkung balacannya enak. Hanya tempat sedang di renovasi jadi tidak nyaman.


Siti R. S.

Siti R. S.

4 Reviews • A month ago

4.0

Tempatnya panas aga pengap dan letaknya paling atas bgt waktu saya makan di sana cukup rame namum pelayannya sedikit jadi makanan kami pun lama sekali datangnya tapi kalo rasa enak


Hariyandi

Hariyandi

3 Reviews • A month ago

4.0

Makanannya enak, tempatnya lumayan cuma penyajian makannya lama. Saya nunggu 1 jam baru dibawain makanannya. Akhirnya saya takeaway aja makannya. overall sih makasih


NC

Nina C. B.

5 Reviews • 1 Photo • A few months ago

4.0

Restonya lumayan cozy, meskipun pelayanannya lumayan lama tapi menu langsung datang berbarengan so worth to wait tho! Beruntung banget bisa beli voucher via traveloka, udah bayarnya di bulan berikutnya berkat paylater plus diskon yg lumayan gede. Sering2 yes traveloka heee, sukses terus

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Indonesian
  • Seafood
  • Fish
  • Shrimp

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622172802288

Address

Plaza Blok M, Lantai 6, Jl. Bulungan No. 76, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?