PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Timur / Pulo Gadung / Domino's Pizza - Rawamangun

Domino's Pizza - Rawamangun

Special Offer
Casual DiningPulo Gadung, Jakarta Timur
Share via
4.7/5 (9)
Food
Outside
See all photos

Menu

2 more pages

Special Offers from Domino's Pizza - Rawamangun

  • Rp 100.000 Voucher

    Booked by 172 people
    Save 15%
    Rp 100.000Rp 85.000
  • Rp 60.000 Voucher

    Booked by 57 people
    Save 15%
    Rp 60.000Rp 51.000
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

4.7
Food
4.5
Ambience
4.4
Service
4.6
3 Reviews
Ully M.

Ully M.

15 Reviews • 3 Photos • A Few Weeks Ago

5.0

Lumayan enak pizzanya, pastanya juga gak terlalu buat enek... tempatnya memang agak sempit dan tempat untuk dine in terbatas. Pelayanan baik. Kebersihan oke. Cuma klo pake voucher dr traveloka gak bisa beli menu promo ☹ pd hal promonya banyak dan harga bersaing..

+-3 more photos

TP

Tunjung P.

1 Review • A Few Months Ago

3.0

Cara penukarannya mudah suasana kurang enak karena terlalu ramai di bagian take away dan sepi dibagikan dinein, super murah dengan promo dr traveloka, thanks buat traveloka👍👍


Inaa N. S.

Inaa N. S.

7 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Enak dong namanya juga dominonya disamping kantor bokin wkwk ya yang pasti domino udh tau kalian lahya rasanya gimana cuma ya emg double cheese burgernya si mantap . Wkwkwk intinya yg rasa american classic burger itu enak bener gaboong akunya

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 23.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Pizza
  • Italian
  • Wings
  • Fried Chicken
  • Pasta

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622122472448

Address

Jl. Paus No. 9, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?