PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Surabaya / Tambaksari / Doner Kebab - Galaxy Mall

Doner Kebab - Galaxy Mall

Food CourtTambaksari, Surabaya
Share via
(18)
4/5 (2)

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4
Food
4
Ambience
4
Service
4
2 Reviews
SY

Sisca Y.

73 Reviews • 109 Photos • A few months ago

4.0

• Nasi Kebuli ayam geprek • 🏡 Doner Kebab @donerkebab_indonesia 📍Foodcourt Galaxy mall lt 3 - Surabaya 💰- (lupa) 😂 . Malam minggu, aye pergi ke bioskop 🎶 - *eh malah nyanyi..😝😝 Kali ini pengen nyobain menu yg tergolong baru dari Doner kebab - Nasi kebuli ayam geprek 🍗🌶🌶 Kalo kebab nya sih udah favorit banget, kalo nasi kebuli ini taste nya terasa baru buat aku Taste? Sensasi bumbu rempah kebuli nya cukup strong dilidah 👅 - and i dont enjoy it too much (balik ke preferensi selera masing² ya, karena 'aku memang bukan type pecinta taste spices that are too strong) Ayam geprek nya quite good, daging ayam nya empuk, sambelnya pun cukup nendang. Tp overall agak ga match aja kalo rasa bumbu rempah yg cukup kuat dipadukan dg sambel geprekan khas Indonesia yg juga strong 😂😂 - this is not so suit my taste .

+-3 more photos

Fitri R.

Fitri R.

31 Reviews • 25 Photos • A few months ago

4.0

Suka sm doner kebab ini, soalnya pas aja gt, varian menu nya pas untuk yang pengen nyemil atau yang pengen makan,, harga nya worth sama rasa. Bukan cuma digalaxy mall.. kalian juga bisa temuin doner kebab di mall mall lain karena outlet nya udah banyak

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Middle Eastern
  • Kebab

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62315915660

Address

Galaxy Mall, Lantai Lower Ground, Jl. Dharmahusada 35- 37, Surabaya, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Takeaway
  • Wheelchair
Need help?