PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Barat / Grogol Petamburan / Tanjung Duren / Neo SOHO Mall / Dum Dum Thai Drinks - Neo Soho

Dum Dum Thai Drinks - Neo Soho

Beverage StallNeo SOHO Mall, Jakarta Barat
Share via
4.6/5 (5)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

Reviews

4.6
Food
4.8
Ambience
4.4
Service
4.4
5 Reviews
DT

Diana T.

556 Reviews • 22 Photos • A few months ago

5.0

Minuman di dum dum bermacam - macam. Cobain juga yang rasa green tea nya soalnya berasa banget. Harganya juga sangat terjangkau. Pelayanannya juga sangag memuaskan.


MI

Meutia I.

1023 Reviews • A few months ago

4.0

Biasanya pesen dum dum itu thai teanya, tapi kemarin lagi kepengen kopinya. Akhirnya cobain deh dan sama enaknya dengan thai tea, cuma yg hot kopinya lebih enal drpd yg dingin


AJ

Adam J.

1138 Reviews • 6 Photos • A few months ago

4.0

thai tea dum dum masih salah satu yang favorit gak cuma thai tea nya aja yg enak kopinya juga enak... takarannya pas enak banget seger, manis susu nya gak berlebihan, rasa teh nya juga pas


NA

Nathania A. R. S.

149 Reviews • A few months ago

5.0

The best thai tea in town! Must try yang original flavor. Good price good taste. Not too sweet. The packaging is nice, easy to carry around. Portion is enough. Overall nice


SO

Satrio O.

5048 Reviews • 4 Photos • A few months ago

5.0

Minuman cup yang cukup nge tren nih, thai tea nya mantap dengan rasa yang otentik, varian nya juga bermacam-macam, harga nya cukup affordable, overall mantap dan layak dicoba

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Thai Tea
  • Thai
  • Asian
  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

Info Not Available

Address

Neo SOHO, Lantai 3A, Jl. Letjen S. Parman Kav. 28, jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Takeaway
Need help?