PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Gambir / Gajah Mada / Es Teler 77 - Gajah Mada Plaza

Es Teler 77 - Gajah Mada Plaza

Special Offer
Casual Dining | Group DiningGajah Mada, Jakarta Pusat
Share via
4.1/5 (21)

Special Offers from Es Teler 77 - Gajah Mada Plaza

  • Rp 50.000 Voucher

    Booked by 351 people
    Save 15%
    Rp 50.000Rp 42.500
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

4.1
Food
3.8
Ambience
3.7
Service
3.7
10 Reviews
Citra A. A.

Citra A. A.

7 Reviews • 1 Photo • A Few Weeks Ago

3.0

Nasi goreng 77 nya enak. Cuma mie grg nya disini mah biasa aja kayak abang2 dokdok yg keliling komplek... Ayam grg sambal bawang, smbalnnya pedas parah.. Sayang nya disini mbak nya agak jutek trus yg myuci piring hobi nya banting2 panci


Idris

Idris

9 Reviews • 4 Photos • A Month Ago

5.0

Enak makanannya, terutama es teler dan otak 0tak recommended, tempatnya kurang lebar tp nyaman lah , pakai voucher Traveloka gampang banget, banyakin lagi dong special offer di resto lain, top deh traveloka


AI

Ade I.

3 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Penukaran vouchernya gampang. Staf melayani penukaran voucher dengan baik cuma rasa makanannya begitulah. Tapi worth it dengan harga voucher lebih murah. Thanks


GP

Grace P. S.

22 Reviews • 6 Photos • A Few Months Ago

5.0

Kami bertransaksi di Gajahmada Plaza, kami memesan bakmi, ayam geprek ( lupa namannya ) dan pangsit dan es teller. Rasa ya sudah tidak usah ditanya, tp pangsitnya cenderung keras saat kmi makan. Overall semua sudah baik.

+-3 more photos

Heri G. S.

Heri G. S.

2 Reviews • A Few Months Ago

2.0

Baru dikonfirmasi diakhir kalau voucher tidak bisa digunakan untuk pembelian paket. Padahal di awal sudah ditanyakan terlebih dahulu. Kasir juga setengah hati memberikan pelayanan

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Noodle
  • Indonesian
  • Bakmi
  • Bakso
  • Duck

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62216346529

Address

Gajah Mada Plaza Lantai 2, Jl. Gajah Mada Plaza, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Takeaway
Need help?