PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Barat / Kembangan / Pesanggrahan / Excelso - Pesanggrahan

Excelso - Pesanggrahan

CafePesanggrahan, Jakarta Barat
Share via
4.3/5 (19)

Menu

13 more pages

Reviews

4.3
Food
4.4
Ambience
4.3
Service
4.2
12 Reviews
KC

Kysha C.

4 Reviews • A month ago

2.0

ruangan smoking di indoor, asap mengepul sampai tercium di ruangan non smoking, tempat duduk yang jauh dari ruang smoking selalu penuh.


IP

Iis P.

2 Reviews • 2 Photos • A few months ago

5.0

Yuhuuu.. karyawannya ramah.. makanannya enak.. ditambah ada voucher dr traveloka, makin MANTUULLLL.. jadi tiap hari ke excelso deh HAHAHAHAHAHAHHA.. thaaannkkk yoouuu

+-3 more photos

C

Christine

4 Reviews • 2 Photos • A few months ago

4.0

Kalo gak ada voucher mungkin gue gak akan mau kesini. Tapi sebenernya dari segi kualitas harga dan rasa, Excelso boleh banget jadi pertimbangan buat nongkrong atau kerja. Karena relatif lebih sepi daripada merk sebelah. So far so good.


AS

Amarilis S. P.

1 Review • A few months ago

4.0

Colokan di meja saya tidak berfungsi. Makanan dan minuman enak, saya kesini karena promo salah satu provider telekomunikasi. Konsumen tidak terlalu banyak jadi tempat cukup nyaman, cocok untuk meeting atau mengerjakan sesuatu


I

Ima

663 Reviews • A few months ago

4.0

Sunda kelapa float nya jadi salah satu minuman andalan gue kalau kesini.. jadi dia kopi susu tp dari coconut mik, vanila, dan di campur sama ice crem dan di atas nya pakai whipped cream n cokelat

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

08.00 - 00.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Sandwich
  • Soup
  • Cake
  • Salad
  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622158352175

Address

Jl. Pesanggrahan Raya No. 2B, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?