PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Fish & Co. - Central Park

Special Offer
Casual DiningCentral Park Mall, Jakarta Barat
Share via
(14)
4.6/5 (520)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

14 more pages

Special Offers from Fish & Co. - Central Park

  • Set Meal for 1 Person

    Booked by 2596 people
    Save 37%
    Rp 188.892Rp 119.001
  • Set Meal for 3 People

    Booked by 320 people
    Save 20%
    Rp 578.533Rp 458.776
Download Traveloka App now to start your food adventure!SHOW MORE (1)
Learn More

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.6
Food
4.6
Ambience
4.4
Service
4.5
249 Reviews
MM

Mia M.

2 Reviews • A Week Ago

5.0

Promo nya oke sih, dapet 2makanan utama dan bikin kenyang. Minumnya juga bisa d refill. Untuk pelayanannya juga oke, cepat tanggap dan ramah. Engga mengecewakan sih.


HB

Hario B. P.

2 Reviews • A Week Ago

4.0

Rasa makanan enak, kentang goreng need to improve taste-nya (bagi saya sih), pelayanan wokeehh, tempat not bad, informasi tentang voucher traveloka ke karyawan juga up to date jd karuawan langsung cepat tanggap, overall suiipp...👍


Trisnaning P. S.

Trisnaning P. S.

3 Reviews • A Few Weeks Ago

5.0

Makanan nya always enak lah, udah sering banget kesini...tempat nya juga enak... sampai lupa mau foto... 😅😅😅 apalagi dapet penawaran voucher dari Traveloka yg hemat banget.... Makasih Traveloka...😍😍 sering2 yaa ada voucher makan yg hemat lagi....🤗🤗


HT

Hendri T.

6 Reviews • A Few Weeks Ago

5.0

Mao Makan hemat,yah beli di traveloka. sudah kesekian kali beli di traveloka dan tidak pernah mengecewakan. untuk rasa makanan,fish n co tidak perlu diragukan lagi.terimankasih traveloka


Saepul H.

Saepul H.

40 Reviews • 82 Photos • A Few Weeks Ago

3.0

Tiap kali ini selalu pesan fish n chipnya tapi sekarang nyobain Seafood Platter for 1 nya. Seafood platter porsi buat satu orang. Seafood platter ini isinya ada udang, cumi, ikan, kentang dan nasi. Untuk rasanya agak kurang pas di lidah. Nasinya rasanya agak nanggung. Cumi dan udangnya juga rasanya plain. Tapi kentangnya suka sih. Digoreng pas dan kerasa asinnya dibanding yang lainnya. Instagram : @saepulhdyt

+-3 more photos
1
2
3
50
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Shrimp
  • Seafood
  • Fish and Chips
  • Pasta

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+6221129200415

Address

Central Park, Lantai Lower Ground, Jl. Letjen. S. Parman, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • WiFi
  • Baby Chair
  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
  • Accepts Reservation
Need help?