PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Thamrin / Grand Indonesia (GI) / Fish & Co. - Grand Indonesia

Fish & Co. - Grand Indonesia

Casual DiningGrand Indonesia (GI), Jakarta Pusat
Share via
(12)
4.5/5 (52)
Food
Outside
See all photos

Menu

4 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.5
Food
4.6
Ambience
4.5
Service
4.5
10 Reviews
AR

Arinta R. F.

1 Review • A few months ago

5.0

never upset of what they serve on the table. the presentation, taste, and others. worth for the one who loves seafood as well. the service is amazing. best fish and chips ever


RM

Retno M.

2 Reviews • A few months ago

5.0

First opened before 2010, the price was reasonable. After 2010,,,,,the price was double. Love to eat here in PP with ANZ promo at that time. Still love seafood platter for 2. 😍


H

Heiyika

180 Reviews • 294 Photos • A few months ago

3.0

Selalu jadi resto favorite kebanyakan orang, pas dapet voucher jd ngambil menu mereka yg belum pernah aku coba yaitu salted egg nya.. untuk menu dori ini dalamnya terdapat keju mozarella dilengkapi dgn topping bagian luar salted egg.. Untuk rasa enak aja salted eggnya..kayak pingin makanin kulit tepungnya aja..karena salted eggnya ga ada dibagian dalam dorinya...huhuhuhu... Untuk rasa fish orinya ya biasa aja, untuk minumannya pesen yg de bezzzzzz mojito lechee asem2 seger.. Price 100k before tax dan 40k for drink before tax

+-3 more photos

S

Stella

792 Reviews • 52 Photos • A few months ago

5.0

Dori fish disini enak daging ikannya lembut dan gak begitu oily. Untuk penyajiannya dia diplate sejenis wajan plua sudah included kentang dan sausnya. Minum disini juga refill untuk blackcurrentnya dan lemon teanya


Widya K.

Widya K.

1186 Reviews • 25 Photos • A few months ago

5.0

Kalo makan disini tetep menu yang paling favorit fish and chipnya selain itu tempatnya asik untuk nongkrong, lokasinya lumayan mudah aksesnya, menunya beraneka ragam dengan harga yang terjangkau, pelayanannya cepat pula

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Fish and Chips
  • Seafood
  • Pasta
  • Salad
  • Shrimp

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622123581902

Address

Grand Indonesia, West Mall, Lantai 5, FoodPrint, Jl. M.H. Thamrin No.1, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
Need help?