PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Fish & Co. - Grand Indonesia

Casual DiningGrand Indonesia (GI), Jakarta Pusat
Share via
(12)
4.7/5 (47)
Food
Other
See all photos

Menu

14 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.7
Food
4.6
Ambience
4.4
Service
4.5
9 Reviews
RM

Retno M.

1 Review • A Few Days Ago

5.0

First opened before 2010, the price was reasonable. After 2010,,,,,the price was double. Love to eat here in PP with ANZ promo at that time. Still love seafood platter for 2. 😍


H

Heiyika

130 Reviews • 235 Photos • A Few Months Ago

3.0

Selalu jadi resto favorite kebanyakan orang, pas dapet voucher jd ngambil menu mereka yg belum pernah aku coba yaitu salted egg nya.. untuk menu dori ini dalamnya terdapat keju mozarella dilengkapi dgn topping bagian luar salted egg.. Untuk rasa enak aja salted eggnya..kayak pingin makanin kulit tepungnya aja..karena salted eggnya ga ada dibagian dalam dorinya...huhuhuhu... Untuk rasa fish orinya ya biasa aja, untuk minumannya pesen yg de bezzzzzz mojito lechee asem2 seger.. Price 100k before tax dan 40k for drink before tax

+-3 more photos

V

Vani

785 Reviews • 31 Photos • A Few Months Ago

5.0

Dori fish disini enak daging ikannya lembut dan gak begitu oily. Untuk penyajiannya dia diplate sejenis wajan plua sudah included kentang dan sausnya. Minum disini juga refill untuk blackcurrentnya dan lemon teanya


WK

Widya K.

1173 Reviews • 12 Photos • A Few Months Ago

5.0

Kalo makan disini tetep menu yang paling favorit fish and chipnya selain itu tempatnya asik untuk nongkrong, lokasinya lumayan mudah aksesnya, menunya beraneka ragam dengan harga yang terjangkau, pelayanannya cepat pula


MR

Muhammad R. P.

36 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Menurut saya rasa yang ditawarkan fish n co ini cukup enak dan variatif.Tingkat kematangan ikan pas dan porsi sangat besar.Sayangnya harga terhitung pricey menurut saya.

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Shrimp
  • Salad
  • Seafood
  • Fish and Chips
  • Pasta

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622123581902

Address

Grand Indonesia, West Mall, Lantai 5, FoodPrint, Jl. M.H. Thamrin No.1, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
Need help?