PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Flying Pig

Casual DiningSunter, Jakarta Utara
Share via
(21)
4.4/5 (11)
Food
Ambience
Other
See all photos

Menu

9 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
4.2
Ambience
4
Service
4.1
5 Reviews
Nini J.

Nini J.

2 Reviews • 3 Photos • A Few Months Ago

4.0

disini aku pesan beberapa macam makanan yang menurut aku sebener nya enak , terutama sambal matah nya .. cuma porsi nya agak kecil tapi someday kalo balik kemari masih mau

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

MC

Meong C.

16 Reviews • 42 Photos • A Few Months Ago

5.0

Siapa yang pernah cobain tempat indah nya dunia di Sunter ?? Nah ada satu tempat yang menu nya aduhai banget sama sabi semua, cobain nih salah satu menu terbaikk " pork platter 2" ini sih surga dunia akhirat banget enak nya kebangetan. Isi nya ada banyak : - sate babi - bacon - pork belly - french fries - sambal matah Pork knuckle flying pig.id  memiliki tekstur daging yang garing di luar pada bagian kulitnya dan lembut pada bagian dalam dagingnya. yang memiliki rasa seperti daging ham babi dan terdapat urat, tendon, dan cartilage (tulang muda) pada bagian tersebut. Bagian paling crispy dengan tekstur daging yang lembut. The best-nya lagi adalah selain ukurannya yang gede beud menu ini ditemani sama French fries yang gurih..

+ more photos
+ more photos
+ more photos
+ more photos

Aileen N. S.

Aileen N. S.

99 Reviews • 57 Photos • A Few Months Ago

5.0

Ah tempatnya lucu banget banyak babi terbang nya di wall sticker mereka. Meja kursi mereka semua terbuat dari kayu, ada outdoor dan indoor. Meja nya juga lucu karena bisa untuk dipake main ada ludo, ular tangga, catur. Buat anak-anak ada permainan plosotannya tapi itu bahannya besi kayaknya panas deh. Orang tua harus jaga bener-bener kalo gak bisa tanah semua nanti anaknya. Makanannya SUPERB! Enaaak, pesennya 2 macem, pork ribs & pork knuckle cabe garam. Jadi yang di cabe garam nya itu si tahu, pork knuckle nya tetep original gak pedes. Disediain sambel matah nya, enak pedes berminyak bisa nambah juga. Empuk dan besar, harga juga worth it banget. Ini bisa buat makan berdua sih kalo pas lagi laper. Terus pork ribs nya isinya 8-9 tulang, semua ribs juga dagingnya ga gitu tebel kan, tapi empuk kok enak berminyak, dia pake madu. Yum! Kalo beef ribs dapet side dish nya french fries.


JF

Jordan F.

303 Reviews • Last Year

4.0

Went here with my family for dinner. The place was big and it was very homie. I love the interior a lot! The restaurant has a really nice vibe and ambience. Inside the restaurant there was like an indoor garden and it was so pretty. They also got a live music performance from the evening to the night. The staffs were nice and attentive. The price was very worth it!! Ratings of our orders: • Nasi Kuali Special (Pork Belly) = 9/10 White rice topped with egg, with side of green vegetables, pork belly, seared pork, kerupuk kulit and sambal matah. The overall dish was so good and tasty! Every component combined perfectly! The pork belly was so good! Love the sambal matah! Recommended! • Sate Plecing = 9/10 Pork satay with plecing seasoning. For those of you who don’t know what “plecing” is, it is a kind of seasoning, consists of chilli and onion combined. The Satay was good and the plecing seasoning was on point! Recommended! • Cap Cay Seafood = 7/10 The cap cay was just okay. The Seafood and the veggies were fresh but the taste was too salty for me and my family. • Snack Sosis = 8/10 Typical fried sausage. It was fried perfectly though and it was tasty! Good for snacking! • Nasi Goreng Sei = 9/10 White fried rice with sei (pork) and egg. The fried rice was so tastyyyy! The sei gave a “ham-like” taste effect on the fried rice. Recommended! • Pork Knuckle Original = 9.5/10 The pork knuckle’s skin was so crispy and it was tender on the inside. One of the best pork knuckle I’ve ever tasted! The sauce they provide was so tasty. Overall, so good and tasty! Recommended! Will definitely come back here Flying Pig became one of my favourite Restaurant! A very recommended place to hangout and chill.


Kevin S. H.

Kevin S. H.

1396 Reviews • Last Year

4.0

Decided to try this since I live in the area and never try this overly crowded place. Ordered some kind of nasi campur yang berisi nasi, kangkung tumis dan 2 jenis daging beserta kerupuk kulit. Everything was average, kerupuk kulitnya pahit dan tidak bisa dimakan.

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 23.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Sandwich
  • Nasi Campur
  • Indonesian
  • Chinese
  • Asian
  • Pork

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62216400488

Address

Jl. Danau Agung Tengah 4, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Baby Chair
  • Parking
  • Smoking Area
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?