PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Frozen Yogi

CafeJalan Monkey Forest, Gianyar
Share via
(614)
4/5 (1)
Food
Other
See all photos

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4
Food
4
Ambience
4
Service
4
1 Reviews
LY

Lidya Y.

460 Reviews • 1409 Photos • A few months ago

4.0

Bali panas banget makan yoghurt sepertinya ide yang bagus. Gw coba frozen yogi, begitu masuk tempatnya kecil tapi colourful banget. disiniii yogurtnya itu itungannya per gram, jadi makin banyak kita ambil semakin mahal harganya. pilihan yogurtnya ada beberapa, topingnya juga banyak, display topingnya tu lucu banget dipajang2 di dinding, bikin gemes pengen ambil semua..  gw pilih yg yogurt chocolate, untuk rasanya ok juga sih tapi bukan yang enak banget, teksturnya mirip ice cream padahal yoghurt, kalau topingnya standart aja sih rasanya..

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 23.30

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

Info Not Available

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

Info Not Available

Address

Jl. Dewi Sita At the Football Field in Ubud, Ubud 80571 Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

Info Not Available

Need help?