PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Menteng / FuFuFu - Menteng Huis

FuFuFu - Menteng Huis

Special Offer
Casual DiningMenteng, Jakarta Pusat
Share via
4.2/5 (8)
Food
Ambience
See all photos

Menu

9 more pages

Special Offers from FuFuFu - Menteng Huis

  • All You Can Eat Dim Sum (Free 1 Fried Rice + Hot Tea)

    Booked by 107 people
    Save 13%
    Rp 114.345Rp 99.000
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

4.2
Food
4.4
Ambience
4.4
Service
4.3
2 Reviews
IR

Ilma R. F.

2 Reviews • 3 Photos • A Few Days Ago

3.0

Untuk Menu Buffetnya, saya coba nasi merah ayam kungpao dan kalian buncis, over all enak terutama untuk sajian makan sehat yaa. tapi yang paling juara sih sajian dimsumnya! udang hakaunya legit dan nggak pelit, siomaynya kenyal dan kaya rasa. gue rekomend banget buat cobain dimsum disana, apalagi mereka punya promo all you can eat dimsum tiap weekend. Sikat gaes~ #ILMAKANMAKAN

+-2 more photos
+-2 more photos

KW

Krismas W. U.

6 Reviews • 1 Photo • A Few Weeks Ago

4.0

Semua makanan disini enak2, tp sayang pas kesana cuma ada beberapa jenis dimsum, jdnya rada kecewa sih, but overall enak kok makanannya. Beli pake voucher dr traveloka, jadi enak bs makan AYCE dimsum, ditambah lagi dpt free nasi goreng, makin enak deh hehe

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 21.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Fried Rice
  • Fried Noodles
  • Thai Tea
  • Dim Sum
  • Chinese
  • Kwetiau
  • Asian

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+628111639855

Address

Menteng Huis, Lantai Ground, Jl. Cikini Raya No.2, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?