PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Genki Sushi - Pacific Place

Casual DiningPacific Place Mall, Jakarta Selatan
Share via
(10)
4.2/5 (42)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

5 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.2
Food
4.2
Ambience
4.2
Service
4.2
32 Reviews
Cewek R.

Cewek R.

176 Reviews • 927 Photos • A few weeks ago

4.0

[Unity Independence National] Rasa Baru Kemerdekaan @genkisushiindonesia . Rayakan momen spesial kemerdekaan dengan lezatnya sushi yang berpadu sempurna dengan aneka cita rasa asli indonesia . Yuk Cobain Sekarang 😁 . . 📸 Unity Roll (Grilled Chicken With Matah Sauce Roll) X Independence Roll (Baked Salmon With Roa Sauce Roll) X National Roll (Balado Gyu Roll) . . 👍🏻👌🏻 4/5 . 🕐 9-18 Agustus 2019 . 💸 24K-29K (Promo Discount 17%) . . 📍 @genkisushiindonesia . Disini varian sushinya banyak banget . Selain sushi ada juga varian sashimi , appetizer , fried , grill , rice , noodle , dessert , dan drink nya . Semuanya menggiurkan . Next aku mau cobain yang lainnya . Jangan lupa makan semuanya 🤗 . . Makasih udah diculik kesini 😂

+ more photos
+ more photos
+ more photos
+ more photos

Ria S.

Ria S.

15 Reviews • 44 Photos • A few months ago

5.0

The sushi here is a tad too salty for my taste bud. But the chawan mushi is good. As far as genki sushi goes, its like the fast food sushi. The food won't win a michelin award (at least what i ate today).. but it will comfort you enough .. plus the price is cheap as far as sushis go. My safety net of a sushi

+-2 more photos
+-2 more photos

Febryfebrong

Febryfebrong

257 Reviews • 1053 Photos • A few months ago

3.0

Udah lama gak makan genki sushi, kali ini gak mau makan sushinya tapi mau coba curry udon, sebenernya rasanya lumayan enak, tapi curry nya agak berbeda dengan curry lainnya yang kental, ini lebih cair.

+-3 more photos

DS

Devijani S.

30 Reviews • A few months ago

4.0

Genki Sushi disini tempatnya cukup bikin betah, order sushinya juga kerasa wah karena pake tablet gitu terus makanananya bakal dianterin pake mini shinkansen kaya kereta api di jepang. Sushinya juga enak, pelayanannya juga cukup baik.


Henry S. H.

Henry S. H.

253 Reviews • 141 Photos • A few months ago

4.0

Tempat yang memberikan pengalaman unik karena memesannya lewat ipad dan makanan datang dengan kereta mini. Efisien sekali. Berbagai macam sushinya ok dan harganya reasonable

1
2
3
7
Next

Restaurant Details

Opening Hours
Today•Closed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Rice Bowl
  • Udon
  • French Fries
  • Fried Chicken
  • Tempura
  • Sushi
  • Asian
  • Japanese

Dietary Restrictions

  • Vegetarian

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$•Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622157973421

Address

Pacific Place, Lantai 2, Jl. Jend. Sudirman No. 52-53, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?