PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Go! Curry - Neo Soho

Special Offer
Casual DiningNeo SOHO Mall, Jakarta Barat
Share via
4.3/5 (60)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

5 more pages

Special Offers from Go! Curry - Neo Soho

  • Set Menu Package: All Chicken Toppings + Fruit Ice Tea

    Booked by 939 people
    Save 45%
    Rp 150.865Rp 82.975
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

4.3
Food
4.3
Ambience
4.2
Service
4.2
25 Reviews
KK

Kevin K.

1 Review • 1 Photo • A few days ago

2.0

The food is great ! But my order and my friend's are swapped (i order very hot and my friend order mild) so my friend ended up eating the very hot one. Only the sauce that is swapped

+-3 more photos

Kenyang B.

Kenyang B.

64 Reviews • 173 Photos • A few weeks ago

4.0

Jangan lupa follow instagram kami @kenyangbegox #KENYANGBEGOX Hari ini kami mencoba mencicipi menu-menu yang ada di Go Curry. Menu yang kami pesan hari ini; - long grain rice with spicy crispy chicken brown curry rasanya enakk tapi menurut ku engga ada yang special kayak curry pada umunya tapi porsinya banyak banget sih sesuai harga bener" kenyang makan 1 porsi , spicy crispy chicken nya dimasak pas garing ga over cook 😋😋 -Garlic rice with tender chicken tikka rogen josh rasanya sih the best currynya berasa banget bener kayak di india isinya banyak banget ayamnyaa and nasi enaknya pake garlic bener" suka banget 😍😍 Tempatnya dan suasana biasa ajaaa ga ada yang special Kebersihan bersihh Pelayanan lumayan cepat Harga terjangkau dengan porsi dan rasa yang enak Fasilitas Wifi

+-2 more photos
+-2 more photos

Fransiscus A.

Fransiscus A.

82 Reviews • 256 Photos • A few weeks ago

5.0

"Go!Curry" At Neo Soho mall lantai 3A, jalan Letjen s parman, Slipi, Jakarta barat . . Kali ini bersama team @doublebuncit berkunjung ke outlet yang Mengambil menu aliran kari khas India dengan konsep kita bisa meracik sendiri mulai dari bumbu, topping ataupun nasi serta topping yang kita inginkan pada menu . . Selain itu untuk tingkat kepedasan juga dapat diatur mulai dari mild ( tidak pedas) hingga insane hot ( Extra pedas) . . On this frame 1.lamb cubes ( topping) Aromatic yellow rice Rogan Josh ( tipe karinya) Price : IDR 115.000 (medium) . . 2.chicken tika Long Grain rice Tikka masala (tipe kari) Price : IDR 85.000 (hot) . . 3.Zesty cheese chicken Garlic rice Yellow (tipe kari) Price : IDR 85.000 (mild) . . 4.ham and cheddar naan Price : IDR 55.000 . . Untuk menu racikan pertama yakni lambnya empuk selain itu rasanya kaya akan rempah dan menyerupai rendang . . Untuk menu yang kedua yakni chicken Tika lebih ke pencampuran antara gulai dan rendang yang digabungkan . . Untuk menu racikan ke 3 dengan topping Zesty chicken lebih berasa manis . . Untuk ham and cheedar nan ( roti pranata) yang kita pesan ini cocok dipadukan dengan bumbu karinya . . Taste : 8.7/10

+ more photos
+ more photos
+ more photos
+ more photos

EP

Erdona P.

7 Reviews • 6 Photos • A few weeks ago

4.0

Porsi besar dan rasa enak, saya pesan chicken katsu yellow curry rice. Wangi kari nya tajam tp masih tolerable bukan yg nusuk tajam, terasa sedikit creamy. Pelayannya juga standar tidak membedakan voucher dg pembelian biasa. Redeem voucher mudah karna pelayannya jelas dg adanya promo ini. Cukup direkomendasikan untuk repurchase.


RR

Ronald R.

8 Reviews • 5 Photos • A few weeks ago

4.0

I love any kind of curry and Go Curry is the place where we can find it. From Japanese to Indian curry. The brown curry (Japanese) is the best. I tried Indian curry this time it is not bad but still have room for improvement, the yellow rice was too many masala seeds. But overall I like it. Package in Traveloka makes even attractive for me to visit again in the future.

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos
1
2
3
5
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Curry
  • Soup
  • Indian
  • Pasta
  • Thai
  • Asian
  • Japanese
  • Katsu
  • Rice

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622127893306

Address

Neo SOHO, Lantai 3A, Jl. Letjen S. Parman Kav. 28, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?