PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Barat / Grogol Petamburan / Mal Ciputra - Citraland / Gokana Ramen & Teppan - Mall Ciputra

Gokana Ramen & Teppan - Mall Ciputra

Casual DiningMal Ciputra - Citraland, Jakarta Barat
Share via
(4)
4.3/5 (31)

Menu

18 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.3
Food
4.3
Ambience
4.2
Service
4.2
22 Reviews
Vera

Vera

215 Reviews • 13 Photos • A Month Ago

4.0

penegen lihat imlek di mall ciputra citra land, tidak lupa mampir ke minuman favorite ku chatime, mantap rasanya enak bangett gak pernah bosan. selalu beli ukuran large biar puas


Arni L.

Arni L.

334 Reviews • 50 Photos • A Few Months Ago

4.0

Beef hot ramennya enak. Kuahnya kental dan pedas. Tapi daging sapinya semakin sedikit. Beef yakinikunya juga enak, rasanya manis dan gurih. Ada sayurnya juga dan sayurnya ini dimasaknya g terlalu mateng jd masih kres dan ga lembek.


NC

Ng C. Y.

69 Reviews • 1 Photo • A Few Months Ago

4.0

The noodle here is honestly good and delicious. But the enviroment is not really good. Price is relatively cheap. And the waiters isnice and polite. It is worth a try


AW

Andhik W. P.

26 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Ada free kerupuknya disini. Saya sangat menyukainya. Ramennya enak sekali. Menu makanan teppannya juga enak. Apalagi yang beef teriyaki. Porsinya banyak. Ada sayurnya


DD

Daniel D. W.

807 Reviews • 1 Photo • A Few Months Ago

4.0

Set menu beef/chicken ebimakinya worth it pake bangett. Salah satu pilihan kalo ingin makan hemat di mall tapi makan kenyang, lumayan komplit, dan puas. Set menunya ini lengkap banget untuk harga segini, sudah dapet nasi, beef/chicken teriyaki, cap cay, gorengan 3 pieces, dan salad lengkap dengan mayonaisenya. Untuk rasa cukup lumayan dan pastinya bikin kenyang. Saya rasa ditempat lain tidak akan dapat menu selengkap ini dengan harga yang sama.

1
2
3
5
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Noodle
  • Ramen
  • Teppanyaki
  • Tempura
  • Japanese
  • Katsu

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62215661077

Address

Mall Ciputra, Lantai 4, Jl. Letjend. S. Parman, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?