PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Menteng / Hanamasa - Cikini

Hanamasa - Cikini

All You Can Eat | Casual DiningMenteng, Jakarta Pusat
Share via
(137)
4.4/5 (69)

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
4.4
Ambience
4.3
Service
4.3
31 Reviews
FP

Fildza P. A.

29 Reviews • 10 Photos • A Few Months Ago

5.0

Setiap kemari selalu di sambut hangat sama pelayan yg di depan pintu, gausah di tanya lg rasa makanannyaa hihi puas dehh all you can eat kaya gini, mau makanan darat ada lait juga ada, ga kalah lg dessertnya enak bgt, puasin makan kalo udah disni mah.. Mau BBQ enak, di soup jg seger. Semoga kedepannya ada voucher potongan jg dari traveloka di hanamasa. Supaya bisa ajak sekeluarga makan disini tanpa mikitlr tagihan yg melebar.. Aamiin


M

Miwwa

1104 Reviews • 393 Photos • A Few Months Ago

4.0

Variety menu to complete the main shabu shabu menu.. My favorite place for me time, and my fav food are beef and tempura.. Recommended place to eat with family or friends


Ully M.

Ully M.

15 Reviews • 3 Photos • A Few Months Ago

5.0

Is the bestlah setiap makan disini, tempatnya yang dangat nyaman, suasana oke, tempatnya bersih dan rapi, pelayanannyapun cukup memuaskan. Lokasi yang strategis dan jarak tempuhnya tidak terlalu jauh dari lokasi rumah


CA

Chiko A.

356 Reviews • 11 Photos • A Few Months Ago

4.0

Resto ini menggunakan konsep "all u can eat" .Jadi kita bisa makan sepuasnya disini. Masak sendiri makan sendiri pula hehe, enak enak dan fresh dagingnya itu yg penting


MI

Meutia I.

1025 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Tempat favorit kalau mau all u can eat! Shabu shabu dan yakiniku nya fresh dan puas banget deh. Belum lagi msh ada bermacam2 dessert dan buah yg enak, pelayanan yg ramah dan cepat.

1
2
3
7
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • BBQ
  • Hotpot
  • Japanese
  • Shabu Shabu
  • Meat

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62213981853

Address

Menteng Huis, Lantai Ground, Jl. Cikini Raya No. 2-4, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • WiFi
Need help?