PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Tangerang / Karawaci / Supermal Karawaci / Hanamasa - Supermal Karawaci

Hanamasa - Supermal Karawaci

All You Can EatSupermal Karawaci, Tangerang
Share via
(12)
4.5/5 (34)

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.5
Food
4.4
Ambience
4.3
Service
4.1
4 Reviews
YE

Yudhistira E.

3018 Reviews • 4 Photos • A few months ago

4.0

Memuaskan juga bisa makan sajian kuliner lengkap tentu dengan konsep all you can ean grill atau shabu shabu yang memang bikin kenyang Tentu soal tempat juga nyaman dan menyenangkan


M

Meri

150 Reviews • 100 Photos • A few months ago

4.0

Hanamaaasaaaaa, all you can eat. Duh enak, tapi skrang harganya udah sekitar 170an yaaa. Dulu gw sempet nemuin loh ada kepiting jugaaa. Yg gw suka tuh panggang-pangganan, kek macem sosis yg bisa lu ambil gitu. Overall gw suka sih. Lokasinya ada di lantai 2 lu bsa naek dari eskalator timezone.


GA

Grace A. A.

1 Review • Last year

4.0

All you can eat terfavorit, tapi kadang banyak menu yg habis. Tapi harga tetap worth it lah. Banyak macamnya, kenyang banget. Harus ajak org yg kuat makan disini. Lol


RS

Rifky S.

1 Review • Last year

5.0

Daru segi makanan masuk si dengan harga segitu, terbukti walaupun harga nya lumayan agak tinggi sedikit tp terbukti ini tempat jadi fav bgt ketimbang tetangga yg model nya beginian juga,

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • BBQ
  • Bakso
  • Cake
  • Fish
  • Desserts
  • Japanese
  • Shabu Shabu
  • Yakiniku
  • Salad
  • Meat
  • Rice

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62215462608

Address

Supermal Karawaci, Lantai Upper Ground No. 129, Jl. Boulevard Diponegoro No. 105, Tangerang, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Parking
  • Takeaway
Need help?