PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Barat / Taman Sari / Pinangsia / Kota Tua / Historia Food & Bar - Tamansari

Historia Food & Bar - Tamansari

Casual DiningKota Tua, Jakarta Barat
Share via
(62)
3.8/5 (6)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

8 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
3.8
Food
3.7
Ambience
4
Service
3.8
3 Reviews
Vaneesa

Vaneesa

2318 Reviews • 43 Photos • A Few Months Ago

4.0

Historia food ini menyajikan masakan masakan indonesia yang rasanya cukup enak.. selain itu porsi nya juga pas di perut.. untuk harga cukup sesuai dan masuk akal.. sip


SO

Satrio O.

5050 Reviews • 4 Photos • A Few Months Ago

4.0

Disni tempat makan dengan menu indonesian food dengan harga yang relatif tidak terlalu mahal, bisa dicoba buat alternatif makan siang, overall recommended sih disini


Widianti I. R.

Widianti I. R.

342 Reviews • Last Year

4.0

Suka banget sama tempat ini. Makanannya cukup enak, tapi tempatnya tematik banget bagus banget deh buat foto-foto bareng teman-teman. Harganya juga masih kebeli gak terlalu mahal. Menu yang kayak bakpao bun gitu enak banget

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

08.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Fried Rice
  • Indonesian
  • Fried Chicken
  • Betawi
  • Gado Gado

Dietary Restrictions

  • Vegetarian

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62216904188

Address

Jl. Pintu Besar Utara No. 11, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Baby Chair
  • Parking
  • Takeaway
  • Wheelchair
  • WiFi
Need help?