PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

HokBen - Lokasari

Casual Dining | Fast FoodMangga Besar, Jakarta Barat
Share via
(12)
4.2/5 (17)

Menu

8 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.2
Food
4.1
Ambience
4.1
Service
4.1
13 Reviews
DB

Daniel B. M.

134 Reviews • A Few Months Ago

3.0

Mengunjungi salah satu outlet waralaba khas makanan jepang yang sudah banyak di jakarta. Banyak variasi menu paketnya dengan harga yang berbeda-beda. Rasanya lumayan enaklah. Perlu inovasi untuk menu2 yg baru, agar tidak bosan.


Vaneesa

Vaneesa

2318 Reviews • 43 Photos • A Few Months Ago

4.0

Hokben ini merupakan makanan yang lumayan konsisten rasanya sedari dulu.. menu beef nya enak karena dia gurih dan ada rasa manis nya.. tempura dan gorengan2 lain nya juga enak


AJ

Adam J.

1138 Reviews • 7 Photos • A Few Months Ago

4.0

favorite ke hokben karena suka banget sama saladnya, salah satu restoran cepat saji juga jadi pelayanannya cepet, teriyaki sama yakinikunya disini enak, tempura tempuranya apalagi enak enak semua


Dina A. N.

Dina A. N.

1503 Reviews • 18 Photos • A Few Months Ago

3.0

Dari dulu sampai sekarang, hokben tuh selalu menjadi tempat makan favorit aku. Menu menu simple cuman somehow nagih. Salad nya aja enak lho guys haha. Aku selalu minta extra.


Vera

Vera

212 Reviews • 11 Photos • A Few Months Ago

4.0

kalo ke hari hari lokasari sering sekalian beli hokben buat makan dikosan atau sarapan besok pagi, simple, enak murah, simple enak. pelayanan suasana tempat bagus

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

00.00 - 24.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Japanese
  • Rice
  • Yakiniku
  • Dumpling

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622162309294

Address

Prinsen Park Hotel, Jl. Mangga Besar Raya No. 138, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • WiFi
  • Baby Chair
  • Parking
  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
Need help?