PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Setiabudi / Rasuna Said / Setiabudi One / HokBen - Setiabudi One

HokBen - Setiabudi One

Casual Dining | Fast FoodSetiabudi One, Jakarta Selatan
Share via
(15)
4.3/5 (25)

Menu

8 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.3
Food
4.4
Ambience
4.2
Service
4.3
14 Reviews
Andrika N.

Andrika N.

826 Reviews • 1954 Photos • A Few Months Ago

4.0

One of my comfort food! Favorit gw di Hokben yaitu Kani Roll, Beef Teriyaki, dan Chicken Katsu. Hari ini lagi gak mau yang goreng-goreng jadinya milih Beef Teriyaki. Porsinya banyak, Dagingnya empuk dan potongannya cukup besar, rasanya manis gurih, plus ada Bawang Bombaynya yang bikin makin tasty. Nasinya super pulen! Saladnya always the best! Kol dan Acar Wortel yang disiram dengan Thousand Island. YUM YUM YUM!

+-3 more photos

H

Hanivia

12 Reviews • A Few Months Ago

5.0

The place is spacy, clean, fast to serve, and the food as always were good. And I got discounted price for using a certain payment point (you know lah) . Loved it!!


AJ

Adam J.

1138 Reviews • 7 Photos • A Few Months Ago

4.0

hokben restoran fastfood kesukaan karena makanannya disini enak kayak teriyaki sama yakinikunya, tempura tempuranya apalagi enak enak semua, tapi salad nya tetep yang favorit


Widya K.

Widya K.

1173 Reviews • 12 Photos • A Few Months Ago

5.0

Kebetulan ini resto fastfood yang paling deket sama rumah dan sering kesini jalan kaki dulu jaman sekolah sering kesini cari paket ekonomisnya hehe.. ayam sama beef teriyakinya juara, ebi furay nya enak ditambah sama salad yang mayonya ga bikin eneg


LZ

Lia Z.

1549 Reviews • 641 Photos • A Few Months Ago

4.0

Great staff, excellent service and food, great facilities . Recommend it for a family or even a couple. Very relaxing, very clean. 5 star quality food and place.

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Dumpling
  • Asian
  • Japanese
  • Yakiniku
  • Katsu
  • Rice

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622152900834

Address

Setiabudi One, Lantai 1, Jl. HR Rasuna Said, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Baby Chair
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?