PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Hola! Crab

Casual DiningDepok, Yogyakarta
Share via
(1)
4.3/5 (3)

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.3
Food
4.3
Ambience
4.3
Service
4.3
3 Reviews
SO

Satrio O.

5050 Reviews • 4 Photos • A Few Months Ago

4.0

Seafood disini lumayan lengkap varian nya dan rasanya juga enak, kepitingnya cukup nikmat dengan sauce yang sedap, harganya tidak terlalu mahal, patut dicoba nih


Yonifia A.

Yonifia A.

6 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Gak tau kesini udah yg keberapa kali, tapi ini super enak, lengkap banget seafood nya, tapi sayang sepertinya kurang seger udang dan kepitingnya kayak terlalu lama di freezer sering dapat yg kosong gitu gak ada dagingnya... Tapi saosnya enak banget, recommend yang saos padang level 3 yg gak terlalu pedas,, jangan lupa tambah jagung, karena dalam paketnya belum termasuk jagung, tapi nasi dalam paketnya bisa di ganti dengan jagung, jadi gak pake nasi deh hehe


NS

Novita S.

4 Reviews • 2 Photos • A Few Months Ago

4.0

The sauce is really niceeee with affordable price, i think i enjoy the whole meal.I ordered crab and kerang saos padang , brokoli and potato wedges. I went home with full tummy.

+-3 more photos

Restaurant Details

Opening Hours

Info Not Available

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Crab
  • Seafood
  • Asian

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+628122990739

Address

Jl. Perumnas No.149 F, Caturtunggal, Yogyakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Parking
  • Smoking Area
  • Takeaway
Need help?