PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Bandung / Merdeka / Imperial Chinese Restaurant

Imperial Chinese Restaurant

Casual DiningMerdeka, Bandung
Share via
(10)
4.3/5 (11)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

8 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.3
Food
4.7
Ambience
4
Service
4.3
7 Reviews
Widya K.

Widya K.

1186 Reviews • 25 Photos • A few months ago

5.0

Menu wajib tiap kesini : Nasi Ayam Hainan yang super memanjakan lidah tastenya ga mengecewakan dan variannya sangat banyak jadi bisa pilih, harga juga worth it, tempatnya bersih dan pelayanannya cepat


Rizmawati

Rizmawati

2515 Reviews • 42 Photos • A few months ago

4.0

Nasi ayam hainan nya lumayan enak, nasi nya sendiri gurih, ayam nya empuk, dan porsi nya pas cukup bikin kenyang buat makan siang.. menu menu yang lain juga enak


D

Dini

2573 Reviews • A few months ago

5.0

The food was good, well cooked and nicely presented and everything was very clean. We thoroughly enjoyed our meal, so much so that we returned again two nights later.


KE

Kevin E.

519 Reviews • A few months ago

4.0

Nasi hainannya enak, ada all you can eat dimsum juga murah dan enak. Ga rugi makan disini, walau baru sekali pengen nyobain lagi jadinya. Enak bawa pasangan kesini, kalo bawa gemen temen bayar masing masing .


Mariane F.

Mariane F.

444 Reviews • 1526 Photos • A few months ago

5.0

Ga rugi loh bisa all you can eat d sini .. 138.000 nett udah bs menikmati dimsum yang enak nya pake banget loh .. apalagi cita rasa nya khas banget . Bubur nya jg enak banget loh .. ga akan rugi deh kalo kesini .. aroma makanan nya jg ok pula ...

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos
1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

08.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Hainanese Chicken Rice
  • Chinese
  • Duck
  • Dumpling

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62224241452

Address

Jl. Braga No. 129, Bandung, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Baby Chair
  • Parking
  • Takeaway
  • Wheelchair
  • WiFi
Need help?