PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Cilandak / Cilandak Barat / Cilandak Town Square (Citos) / Imperial Kitchen & Dimsum - Cilandak Town Square

Imperial Kitchen & Dimsum - Cilandak Town Square

Special Offer
Casual Dining | Group DiningCilandak Town Square (Citos), Jakarta Selatan
Share via
(28)
4.3/5 (35)
Food
Ambience
See all photos

Special Offers from Imperial Kitchen & Dimsum - Cilandak Town Square

  • Rp200.000 Voucher

    Booked by 440 people
    Save 20%
    Rp 200.000Rp 160.000
  • Rp100.000 Voucher

    Booked by 162 people
    Save 15%
    Rp 100.000Rp 85.000
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.3
Food
4.1
Ambience
3.8
Service
3.9
20 Reviews
Indra P.

Indra P.

1 Review • A few weeks ago

4.0

Fine quality and many type of food, most of it are chinese foods but all menu is halal. The place is too small, thanks traveloka for promo and discount voucher.


CL

Chichi L.

5 Reviews • A few weeks ago

4.0

Untuk rasa ayam nya sedaaaapppp. Pas ke sana pas ada promo dimsum 10ribu an... Sedap betul... Es teh nya juga enak, ada wangi2 pandan nya gitu. Mba nya baik, gercep


Desriani E.

Desriani E.

298 Reviews • 809 Photos • A few weeks ago

4.0

Dipojok bagian dalam di lantai bawah.. meja2nya banyak, server yg sigap jg banyak & gesit2. Weekday pun penuh resto ini ◎ Siew mai (26k) isinya 3 berukuran sedang, komposisi ayam udang tepung pas kenyalnya gurihnya, pakai chili oil ◎ Gao Zi (24k) Dumpling yg dicelup ke vinegar sauce, hauce enak deh sampai aku irup kuahnya Gaozi ini lembut dan lunak kulitnya sampe keriting

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

MN

Mercy N.

2 Reviews • A few weeks ago

2.0

Sebelum pesen makanan, suami saya coba konfirmasi bagaimana penggunaan voucher traveloka di restoran ini kepada waiter, apakah bisa menggunakan lebih dari 1 voucher karna kami punya 2 voucher. Kemudian si waiter mengkonfirmasi ke atasannya. Dan bilang secara keras kpd waiternya kalo voucher gak bisa diuangkan. Please ya itu tolong jaga sikap anda! Kami tau hal tsb dan gak ada kepikiran buat minta kembalian kalo pemakaian voucher kami sisa. Dan juga tidak sopan saat menyajikan makanan kami tanpa bilang permisi mengambil buku menu yg jelas didepan mata kami! Belum makan udah drop! Kecewa! Untungnya masih ada petugas kasir yg baik dan seorang waiter yg ramah disana.


I

Icklas

3 Reviews • A month ago

5.0

Makanannya enak, banyak variasinya. Redeem vouchernya mudah dan ga dibeda2in antara yg bayar sama yg pake voucher. Pelayanannya sama baiknya.

1
2
3
4
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Fried Noodles
  • Dim Sum
  • Seafood
  • Chinese
  • Fish
  • Dumpling

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622175920334

Address

Cilandak Town Square, Lantai Ground, Jl. T.B. Simatupang Kav. 17, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?