PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Utara / Kelapa Gading / Mall Kelapa Gading (MKG) / Ippeke Komachi - Mall Kelapa Gading

Ippeke Komachi - Mall Kelapa Gading

Casual DiningMall Kelapa Gading (MKG), Jakarta Utara
Share via
(58)
4.5/5 (25)
Food
Other
See all photos

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.5
Food
4.4
Ambience
4.1
Service
4.1
15 Reviews
RR

Riani R.

95 Reviews • 320 Photos • A few days ago

5.0

Ini resto uda lama dagang disini, dan gue juga uda sering banget makan disini Soalnya menurut gua sushi disini enak Dah gt harganya juga ga terlalu mahal. Nah gue pesennya 👇🏻 • Mayo corn 10k Ini isinya jagung manis dan mayonaise di atas nasi yang dibalut rumput laut, enak gaes kres kres jagungnya • Aburi happy salmon 29k Salmonnya kondisi matang, dan di atasnya dipakein tobiko and mayonaise, bagian dalamnya dia isi pake timun and kani • Happy salmon nigiri 26k Ini sama, salmonnya mateng, tapi dia gak pake isian, karena nigiri, di atas nya tetap mayonaise hehe • Unagi crispy roll 29k Ini enak gaes, isinya belut dan selada Saucenya enak manis gurih • Kani salad roll 21k Ini isinya ada kani (crab stick), timun, selada, mayonaise. Enak seger kres kres timunnya bikin gak eneg • Salmon sashimi 3 slices 26k Dan ini pasti favourite guee, salmon sashimi, dia mentah Tapi gak amis, ga ada bau bauan ikan Enak deh, begitu masuk mulut meleleh~ Pelayanannya ramah dan sigap karyawannya, jadi minta refill ocha pun gak susah, senang~ Ambience tempatnya jepang banget, jadi serasa makan di luar 😆 Overall score gue makan disini 5/5 📍Ippeke Komachi Mall kelapa gading 3 Lantai G Jl. Kelapa gading boulevard, Kelapa gading Jakarta Open 10.00-22.00 #rianiyumzone#ippekekomachi#sushi#japanesefood#salmonsashimi#nigirisushi#sushiroll#lunch#makansiang#foodie#foodjkt#foodblogger#foodreview#makansehat#makanenak#makandimall#recome#jagoanreview

+2 more photos
+2 more photos
+2 more photos
+2 more photos

Fransiscus A.

Fransiscus A.

91 Reviews • 279 Photos • A few months ago

4.0

"Ippeke Komachi" At mall kelapa gading 3 lantai ground, kelapa gading, Jakarta utara . . Kembali setelah restaurant ini melakukan renovasi mungkin sudah sekitar 2 kali kalau tidak salah renovasi nya . . Untuk pilihan sushinya pada harganya ditentukan berdasarkan piring yakni blue, yellow, red, green, dan juga green strong . . Selain itu saya juga memesan menu tonkatsu set yang sudah termasuk nasi dan juga cawan mushi . . On this frame 1.Aburi Happy salmon roll Price : IDR 29.000 ( green ) . 2.Inari Price : IDR 16.000 (Red) . 3.tamago Price : IDR 10.000 ( yellow) . 4.Ikura Price : IDR 36.000 (1 pcs) . 5.tobbiko Price : IDR 29.000 (green strong) . 6.california roll mini Price : IDR 21.000 ( blue) . 7.tonkatsu set Price : IDR 72.000 . . Untuk sushinya sistem roll di mana disajikan di meja putar yang bisa diambil sesuai selera jika kebagian duduk di meja bar nya . . Sedangkan untuk ikura nya by order . . Untuk cara makannya sendiri bisa digunakan kecap asin untuk menambah cita rasa . . Untuk tonkatsu set nya sendiri agak keras pada dagingnya selain itu agak hambar juga . . Taste : 8.1/10

+3 more photos
+3 more photos
+3 more photos
+3 more photos

Travelfoodfun

Travelfoodfun

186 Reviews • 549 Photos • A few months ago

4.0

Gw ngeliat di menu gambar makanannya napsuin wkwk jadiny gw pesen da. Namanya ampe sekarang gw ga apal. Swbelumnya gw liay di menunya. Nama makanan yg gw order barachirachi ntah apalah artinya wkwk. Porsinya banyak banget tra dapet sampingannya juga banyak sampe dua macem (miso soup n cawan musi). Miso soup n cawan musinya enakkk. Barachirachinya isinya nasi, sashimi dipotong2 rada kecil plus ad unagi n telor suwir gitu da. Rada manis kl gw blg. Oiya sama ad telor ikannya😋. Trs jg ad jahenya solnya pas gw makan ud mo abis ad kegigit potongan jahe. Rasanya mang jepang banget ga kayak masakan jepang di indoin wkwk.

+-2 more photos
+-2 more photos

Caesarino D.

Caesarino D.

198 Reviews • 661 Photos • A few months ago

4.0

Good Food Bad Service I've got a recommendation from my friends about this restaurant, so i decided to had a dinner in here. This restaurant located at MKG 3, gorund floor. From the name itself, we would know that this restaurant serving japanese food. Some people said that, this restaurant is one of the very first Japanese restaurant in this mall. Lets talk about the place, the interior is very beautiful. The interior is dominated by wood and Japanese-style decor that makes this restaurant becomes more authentic. The restaurant have 3 kind of area, they have rolling sushi bar, teppanyaki area and VIP area. Me and my friends choose the sushi bar area because it's looks very interesting. In this sushi bar we can see the chef making sushi, and we can directly take the sushi from the rolling without ordering. The price of the sushi in the rolling depends with the color of the plate. IDR 27.000 for the dark green plate, IDR 9000 for the yellow plate, IDR 14400 for the red plate, IDR 22500 for the light green plate and IDR 18000 for the blue plate. They have a lot of japanese menu, they have sushi menu, ala carte snack, soba, salad/soup, assorted kushiyaki & kushiyaki set, fry set, rice bowl set menu, teppan and noodle. For me the menu is not too expensive, it's starts form IDR 9.000 to 432.000 rupiah.  Gyouza (IDR 32k) six pcs on the plate, filled with chicken dumpling and serve with soy sauce. Visually it doesn't looks so good, the folds of gyouza's skin is slobbery. But the taste is very delicious, got a texture from the skin and the filling is so tasty. Tamago sushi (IDR 9k) 2 piece of sushi with tamago or japanese omelette on the top, wrapped with nori and smeared with saori. The taste is very amazing, the tamago is very fluffy and the rice is perfectly cooked. Unagi sushi (27k) 2 piece of sushi with unagi on the top and smeared with saori sauce. This is my most favorite sushi, it's tasty, perfectly cooked, and very smooth texture. LOVE IT!  Inari (IDR 14,4k) inari is a sushi rice, stuffed in seasoned Aburaage tofu pouches. The taste is also very delicious. The tofu outside is very tasty and the rice in the inside is perfectly smooth.  Tuna Tama Roll (IDR 18K) a sushi rice with tuna and avocado inside and rolled with tamago outside. For me the tuna inside is too small, and too much rice for the sushi. The taste is not bad, wee need to add wasabi or soy sauce because it's not smeared with saori.  Ebi Tama Roll (IDR 18K) quite same with Tuna Tama Roll, but with the shrimp filling. The taste is delicious, the shrimp is perfectly cooked and smooth. Like the tuna roll, we need some wasabi and soy sauce on it to make more tasty.  Unagi crispy roll (IDR 27K) a sushi roll filled with unagi, avocado, nori and rolled with panko crust rice. For me the unagi inside it too small, and too much rice. But the texture is good because of the panko crust. The service is very poor, the waiters several times ignored me when i call them to refill my ocha. And sometimes they just say "okay" but didn't come to my table. And after we ordered gyouza, it takes at least 45 minutes to come, definitely too long. Overall the food was quite good, they have good quality. But the service was very bad and slow, sometimes pissed me off. Next time i might be come here again, and hopping the service gonna be better.

+ more photos
+ more photos
+ more photos
+ more photos

NH

Naniek H.

53 Reviews • A few months ago

5.0

saya diajak kesini oleh adik saya untuk perayaan keluarga beberapa hari yang lalu. Diluar dugaan saya, hidangan nya fresh sekali. Tidak heran antrian suka panjang.

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Tempura
  • Fish
  • Sushi
  • Japanese
  • Katsu

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622145853720

Address

Mall Kelapa Gading 3, Lantai Ground, Jl. Kelapa Gading Boulevard, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • Takeaway
  • Wheelchair
  • WiFi
Need help?