PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Kebayoran Baru / Little Tokyo / Blok M Square / Kedai Filosofi Kopi - Melawai

Kedai Filosofi Kopi - Melawai

CafeBlok M Square, Jakarta Selatan
Share via
(69)
4.2/5 (33)
Food
Ambience
Other
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.2
Food
4.1
Ambience
4.2
Service
4.2
28 Reviews
DK

Ditha K.

25 Reviews • 31 Photos • A Week Ago

5.0

I always have to drink coffee with a snack. The coffee itself was good, but the snacks (like in the picture) make me want to come back there again. Best part of the cafe is it’s ambiance. Filosofi Kopi is a treasure in Melawai.

+-3 more photos

M

Miwwa

986 Reviews • 259 Photos • A Few Months Ago

4.0

Rasanya lembut dan yang terpenting aman di lambung. Biasanya bila sy minum kopi, perut rasanya gak enak. Namun saya sdh minum coffee disini berkali-kali tidak ada lagi masalah lambung


GM

Gina M. S.

5 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Rasa kopinya pas sama selera. Hanya saja, tempatnya sempit dan jumlah mejanya sedikit. Tempatnya selalu ramai, sekalipun datang kesana setelah jam pulang kerja di weekday.


Yulia A.

Yulia A.

180 Reviews • 593 Photos • A Few Months Ago

3.0

Sudah lama banget nggak kembali ke filosofi kopi. Kebetulan kesini karena lagi cari coffee shop di kawasan blok m. Saya takeaway iced caramel machiato (idr -+35k) Kalau rasa menurut saya lumayan, tapi nggak spesial.

+-3 more photos

Maria S. J.

Maria S. J.

252 Reviews • 651 Photos • A Few Months Ago

3.0

[ KEDAI FILOSOFI KOPI ] RATE 3.5/5 Kalau gaulnya nyebut Filkop. Di daerah Blom M gitu ternyata, disini vibe nya dapet banget dan suka! Tapi kalau untuk minumannya masih kurang :( Kopi disini kenceng, pahitnya nampol. Jangan extra shoot de kalau yg belum pernah cobain yg original, bener2 nampol soalnya. Greentea Latte, sebenernya enak. Tapi masih banyak bulir gula ngendap di bagian bawah. Barista2 nya ramah, gada yg jutek, everybody seems loving whatever they r doing. Tapi jam 11 disini da beberes2 ya, kalau di google aku cek jam 12. Untuk harga, agak mahal si, soalnya mini cup gitu. Overall, aku bakal balik! Karna emang ini coffeeshop ter ‘chill’, suka banget.

+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
1
2
3
6
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

11.00 - 23.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Cake
  • Finger Food
  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622173910939

Address

Kawasan Blok M Square, Jl. Melawai VI, No.25, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Parking
  • Smoking Area
  • Takeaway
Need help?