PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Kedai Kopi Kulo - Puri Indah

Quick BitesKembangan, Jakarta Barat
Share via
4.2/5 (6)

Menu

Reviews

4.2
Food
4.2
Ambience
3.8
Service
3.7
6 Reviews
DT

Diana T.

540 Reviews • 4 Photos • A Week Ago

5.0

Miniman di Kedai Kopi Kulo rasanya enak dan minumannya nyegerin. Varian rasanya juga bermacam-macam, ada yang avocado. Pelayanannya sangat memuaskan, orangnya ramah.

+-3 more photos

Desriani E.

Desriani E.

226 Reviews • 563 Photos • A Few Months Ago

3.0

Setiap minggu pagi gw musti kudu harus minum kopi supaya ga ngantuk di kelas & bs nyimak dg melek sempurna. Yah yg praktis dan cepet aja kaya si kulo ini Es kopi kulo (15k) gw sih ga kuat ya ngabisin 1 gelas biasanya cuma setengah aja <maklum cemen> Kalo ada org yg jago kopi ga ngaruh sm ngantuk or not. Gw mah ngaruh .. paling ga bs ngopi malem bs begadang nanti

+-2 more photos
+-2 more photos

Sisil

Sisil

2318 Reviews • 43 Photos • A Few Months Ago

4.0

Avocatto nya mantul.. selain itu favorit lain nya adalah yang cookies and cream, harga nya per cup 23 rb an kalau ga salah.. untuk rasanya lumayan manis, cuman tekstur nya emg cair gitu ga yg kentel kaya minuman2 blended


MI

Meutia I.

1025 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Kopinya enak nih, pas rasanya di mulut. Untuk pelayanannya juga baik dan ramah, varian rasanya ada cukup banyak dan menarik untuk dicoba. Harganya termasuk ramah dikantong


YE

Yudhistira E.

3015 Reviews • 4 Photos • A Few Months Ago

4.0

Menikmati segelas ice kopi yang enak dengan perpaduan rasa manis dan susunya yang seimbang Tentu menciptakan karakter rasa kopi yang menyegarkan, cukup puas dan senang juga bisa menikmatinya

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

09.00 - 19.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

Info Not Available

Address

Jl. Puri Kembangan No. 64, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Parking
  • Smoking
  • Takeaway
Need help?