PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Timur / Cakung / Cakung Timur / AEON Mall Jakarta Garden City / King Mango Thai - AEON Mall Jakarta

King Mango Thai - AEON Mall Jakarta

Special Offer
Beverage StallAEON Mall Jakarta Garden City, Jakarta Timur
Share via
4.7/5 (123)
Food
Ambience
See all photos

Menu


Special Offers from King Mango Thai - AEON Mall Jakarta

  • Rp100.000 Voucher

    Booked by 1231 people
    Save 16%
    Rp 100.000Rp 84.000
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

4.7
Food
4.6
Ambience
4.5
Service
4.4
38 Reviews
Herlina J.

Herlina J.

7 Reviews • 3 Photos • A few days ago

5.0

Mantab,,promonya travoloka gak bikin dompet kosong di tanggal tua.. NUNGGUGAJIAN. Bikin ketagihan deh,, sering2 aja yaa travoloka! BIGMANGO sama AVOCADOMANGO favorite kita

+-3 more photos

CL

Chichi L.

5 Reviews • A few weeks ago

5.0

Gak usah diragukan lah kalo king mango mah... Big mango nya juara, kalah dah kalo produk tetangga mah... Matcha nya gak terlalu enak sich menurut saya mah. Kurang berasa...


A

Aly

46 Reviews • 9 Photos • A few months ago

4.0

Mangga nya yahud banget. Gelas besar itu bener2 bikin kenyang. Rasanya juga oke. Hanya mungkin perlu sendok untuk menikmati mangga nya. Diskon dari traveloka lebih oke dari promo yang ada di sana


Lenni A.

Lenni A.

7 Reviews • 4 Photos • A few months ago

5.0

Beli dengan voucher traveloka dapat potongan harga yg lumayan besar.ada varian baru di king mango thai avocado .rasanya mantap ga nyesel beli apalagi pake traveloka harganya dijamin jadi hemat.


W

Wenti

122 Reviews • 347 Photos • A few months ago

4.0

Udah addict banget sama jus mangga satu ini. Kali ini beli yang mango splash yang isinya terdiri dari jus mangga, whipped cream, es mangga shaved, bubble splash mangga & es lollipop mangga. Semuanya enak & nyegerin, yang pasti meski porsinya mini tapi udah bisa bikin kenyang.

+-3 more photos
1
2
3
8
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Juice
  • Thai
  • Desserts

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622122463072

Address

AEON Mall, Lantai Ground, Jl. Jakarta Garden City, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Takeaway
Need help?