PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

King Mango Thai - Neo Soho

Special Offer
Beverage StallNeo SOHO Mall, Jakarta Barat
Share via
4.5/5 (90)
Food
Ambience
See all photos

Menu


Special Offers from King Mango Thai - Neo Soho

  • Rp100.000 Voucher

    Booked by 934 people
    Save 16%
    Rp 100.000Rp 84.000
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

4.5
Food
4.5
Ambience
4.3
Service
4.3
54 Reviews
Indra M.

Indra M.

690 Reviews • 1714 Photos • A few weeks ago

4.0

Outlet jus mangga yg hype 1-2 tahun lalu, tapi sekarang nyaris ga ada antrian 😆 Jus mangga ukuran jumbo lalu dikasih whipped cream (yg kemanisan banget) dan potongan mangga. Saat menunggu pesanan, biasanya ditanya mau pakai whipped cream atau nggak. Saran aja sih, jus ini lbh nikmat kalo ga pake whipped cream krn mangganya sendiri udah manis.

+-3 more photos

Hermanu P.

Hermanu P.

4 Reviews • A few weeks ago

5.0

Ehmmm..laziz mantap lah king manggo sekarang udah banyak varian rasanya loh. pokoknya mantap lah tapi yang lebih favorit rasa manggonya yg ditambah toping...


H

Had

1 Review • A month ago

1.0

mangga nya asem banget hari ini, jus nya juga asem. Yang enak cuma es mangga nya 😭😭😭😭😫......


RC

Reni C.

4 Reviews • A few months ago

5.0

Redeem di Neo Soho, saat lunch, gak pakai antri Rasanya enak sekali, manis, dan mangga potongnya fresh. Kebetulan dapat harga promo, jadi makin mantap, Thanks yah


Lisa A.

Lisa A.

31 Reviews • 38 Photos • A few months ago

5.0

Dibandingkan dulu yg antri nya sampai berjam2 ,sekarang sudah sepi,kebetulan pas lagi dapatnya mangga yg Asam karena lagi bukan musim nya tp tetap menyenangkan ..

+-3 more photos
1
2
3
11
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Juice
  • Thai
  • Desserts

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622156985555

Address

Neo SOHO, Lantai Lower Ground, Jl. Letjen. S. Parman, Kav. 28, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Takeaway
Need help?