PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Kingkong Express

Fast FoodPasirkaliki, Bandung
Share via
(16)
4.1/5 (7)

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.1
Food
4
Ambience
4.1
Service
4
5 Reviews
D

Dini

2569 Reviews • A Few Months Ago

5.0

I found this place because of traveloka and it was well worth it. The food was fantastic and the staff(very nice fellow with a tidy bun) was very gracious. The prices are very inexpensive . Lovely atmosphere.


RS

Risa S.

93 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Tempat makan ini cocok buat orang orang yang lagi laper. Porsi nya gede banget dan bikin kenyang. Harga makanannya standar, rasanya lumayan enak dan pelayanannya baik


SO

Satrio O.

5047 Reviews • 1 Photo • A Few Months Ago

4.0

Buat yang lagi nyari tempat makan dengan harga yang relatif terjangkau dan porsinya banyak bisa datang kesini, rasa makanan nya cukup enak, tempatnya juga nyaman


Mariane F.

Mariane F.

406 Reviews • 1379 Photos • A Few Months Ago

4.0

Porsi nya banyak banget loh kalo makan di sini .. dengan merogoh kocek 40.000 udah bisa dapat nasi goreng/ mie goreng dengan ditambah 3 sayur .. bebas mao milih sayur nya .kalo taste nya emang sih agak standard .. tp kalo untuk mengeyangkan .. its OK ..

+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos

MS

Mega S.

1526 Reviews • 1380 Photos • Last Year

4.0

Kaget sama lucu sama nama restonya yang dikasih nama kingkong, entah kenapa dikasih nama itu padahal menunya gada kingkongnya. hahaha Menu disini simple" dan gak terlalu banyak pilihan. Kemarin sempet coba nasi goreng (not sure but nasi berbumbu dan ada kacang polongnya), fillet ikan asam manis dan tumis buncisnya rasanya enak dan harganya affordable.

Restaurant Details

Opening Hours

Info Not Available

Dishes & Cuisines

  • Asian
  • Chinese

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

Info Not Available

Address

Jln. Pasirkaliki 121-123 Istana Plaza 2nd Floor no. 10, Bandung 40173 Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

Info Not Available

Need help?