PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Barat / Taman Sari / Glodok / Kopi Oey Candra Naya - Gajah Mada

Kopi Oey Candra Naya - Gajah Mada

CafeGlodok, Jakarta Barat
Share via
(54)
4.2/5 (15)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.2
Food
4.1
Ambience
4.2
Service
4.1
11 Reviews
PC

Putri C.

65 Reviews • 61 Photos • A few months ago

3.0

Aku pesen roti prantjis, isinya roti + madu. Rasanya biasa aja sih, simple gitu kyk roti buat sendiri di rumah. Porsi nya juga dikit bgt cuma 4 wkwk 😂 Terus aku jg pesen kopi susu, ini mirip torabika rasanya. Jadi ya biasa aja jg, nothing speciall... PLACE : Tempat nya gak pake ac, pake nya kipas angin cuiii... Untung wkt itu gak panas cuaca nya, kalo gak sih mau berantem deh 😝

+-3 more photos

Rizmawati

Rizmawati

2515 Reviews • 42 Photos • A few months ago

4.0

Kopi oey candra naya ini menurut saya tempat ngopi dan hang out yang pas untuk anak kosan maupun karyawan .. harga nya yang murah meriah mantap dan area parkir yang luas .. pokonya recommended bgt deh


Arni L.

Arni L.

343 Reviews • 59 Photos • A few months ago

4.0

Suka banget sama tempatnya cozy, bagus buat photo2. Pesen kopi susu dan roti bakar srikaya. Variasinya menunya banyak. Harganya juga standard. Pelayanannya juga oke.


D

Dini

2573 Reviews • A few months ago

5.0

amazing coffee and espresso drinks with superb selection and variety. The staff is knowledgeable and friendly and the interior is truly one of a kind. Highly recommend.


MI

Meutia I.

1023 Reviews • A few months ago

4.0

Saya suka tempatnya, ada beberapa spot yang bagus untuk photo. Biasanya klo ke kopi oey selalu pesan kopi susu indotjina, kopinya cukup strong dan agak asem dikit tapi saya suka

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

09.00 - 00.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Fried Rice
  • Sandwich
  • Soup
  • Java
  • Toast
  • Indonesian
  • Asian
  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622129379290

Address

Green Central City, Jl. Gajah Mada No. 188, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • WiFi
Need help?