PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Thamrin / Grand Indonesia (GI) / La Maison - Grand Indonesia

La Maison - Grand Indonesia

CafeGrand Indonesia (GI), Jakarta Pusat
Share via
4.1/5 (13)

Menu

4 more pages

Reviews

4.1
Food
4.3
Ambience
3.8
Service
3.8
8 Reviews
VN

Victoria N. K.

31 Reviews • 49 Photos • A Few Days Ago

4.0

They have a lot of macaron flavors; my favorite was their earl grey as it was not too sweet. Pair the macarons with tea (ask for the most popular one) and you’re all ready for tea time!

+-3 more photos

DB

Daniel B. M.

134 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Pricey but worth it to buy! Best macaroon in the town. Taste really delicious. They has some macarons with a unique taste. And oh yeah cupcake so delicious too. Very pretty indeed.


Hungrycouplee

Hungrycouplee

93 Reviews • 284 Photos • A Few Months Ago

5.0

Buat yang cari macaroon enak, wajib langsung cuss ke sini! Yang kita pesen ini ada yang christmas 2 macem, yg ijo dan coklat, greentea, pb&j, salted popcorn, birthday cake, ovomaltine. Ini macaroon super enak, empuk dan dalem nya tuh super meeelt dan banyak loh isi nya, ga kopong gitu. Isinya juga fresh bener2 dari bahan asli, wangi dan rasanya berasa banget. Luarnya garing krenyes2. Manis nya pas, gak kemanisan yg bikin eneg gitu. Yang di GI ini temptatnya paling gede, ada tempat makan n ngopi nya juga, comfy deh tempat nya. Pelayannya juga super ramah .

+-3 more photos

Rizmawati

Rizmawati

2317 Reviews • 43 Photos • A Few Months Ago

4.0

Nasi goreng kampoeng iga sapi nyaa porsi nya banyaak.. dale nya ada daging nya juga dan bumbu ya terasa.. bisa request pedas.. porsi nya mengenyangkan dan harg terjangkau


KE

Kevin E.

502 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Pastrynya warna warni, lucu lucu. Nyobain beli lumayan enak. Tempatnya juga tidak sulit dicari. Harganya masih terjangkau, katanya baru buka dikota ini. Asalnya dari medan.

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Cake
  • Desserts

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+628119876668

Address

Grand Indonesia, East Mall, Lantai Upper Ground, Jl. M.H. Thamrin No. 1, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Takeaway
  • WiFi
Need help?