PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Surabaya / Dukuh Pakis / Ciputra World Surabaya / Lareia Cake & Co. Cafe

Lareia Cake & Co. Cafe

CafeCiputra World Surabaya, Surabaya
Share via
(54)
4.4/5 (10)

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.7
Food
4.9
Ambience
4.7
Service
4.4
10 Reviews
Evelyne M.

Evelyne M.

64 Reviews • 68 Photos • A month ago

5.0

Lareia , salah satu cafe yang wajib dikunjungi karena menjual cake yang rasanya dijamin ulala uenak banget lah 😍 meskipun harganya tergolong mahal menurut saya. Satu slice cake/crepes harganya sekitar 50 sampai 60 ribu. Cukup mahal bukan? Tapi tenang, rasa tdk akan mengkhianati! Rasanya uenak bangettt😍 aku pilih yg rasa nutella . Dan itu uenak banget.

+-3 more photos

AG

Angelia G.

95 Reviews • 119 Photos • A few months ago

4.0

Cafe satuu ini suasananya keren banget kalo buat foto" gitu ditambah lagii bisa liat view luar mall dari cafe ini Untuk rasa cake sebenernya oke n lumayan besar potongannya hanya saja harganya kurang bersahabat hehehe😀butt MUST TRY THIS ONE GENGS!😻

+-3 more photos

AT

Alim T.

12 Reviews • 19 Photos • A few months ago

5.0

Lareia mempunyai menu yang bisa menggoyang lidah. Terutama cheese spring roll nya, enaakk banget. Cake nya juga enak enak, nggak bikin eneg. Suasana yang homey, membuat kita betah berlama lama disana. Tempatnya juga bagus untuk foto foto. Harga standard. Pelayanan juga ramah, nggak terlalu lama meskipun sedang ramai.

+-2 more photos
+-2 more photos

YP

Yustycia P.

2273 Reviews • A few months ago

5.0

Cafenya bagus banget ini. Bisa sekedar bertemu teman, atau untuk kencan bahkan membawa keluarga. Kita bisa bersantai disini. Selain cake ada banyak menu makanan lain


D

Dini

2573 Reviews • A few months ago

5.0

Order hot latte to enjoy the latte-art, many selection for hot coffee in a nicely design glass. The coffee shop has indoor with free wi-fi. Price is reasonable with the quality of coffee. The place might be quite crowded with locals and tourists. And the seating is quite limited.

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • French Fries
  • Cake
  • Juice
  • Desserts
  • European
  • Coffee & Tea
  • Waffle

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+623151200196

Address

Jl. Mayjen Sungkono Ciputra World Surabaya lantai 3 no. 9, Surabaya Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Baby Chair
  • Parking
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?