PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Thamrin / Grand Indonesia (GI) / Lewis & Carroll Flower Market - Grand Indonesia

Lewis & Carroll Flower Market - Grand Indonesia

Casual DiningGrand Indonesia (GI), Jakarta Pusat
Share via
4.4/5 (17)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

5 more pages

Reviews

4.4
Food
4.2
Ambience
4.4
Service
4.2
13 Reviews
Fifi I.

Fifi I.

23 Reviews • 112 Photos • A month ago

4.0

Mereka punya varian tea yang keren abisss. Jangan ragu buat nanya ke staf yg recommended in case bingung milihnya 😬 tempatnya lumayan cozy, cuman aku datang pas after office hour jadinya full dan berisikkkk bgt, tea time nya asli rusak keganggu saking berisiknya gak bisa rileks 😓. menu makanannya enakk, cobain pasta yang varian carbonara. best lah pokoknya, tiramisu nya juga enak bgt. recommended lah ❤️

+2 more photos
+2 more photos
+2 more photos
+2 more photos

ST

Sebastian T.

253 Reviews • 329 Photos • A few months ago

3.0

It was below expectations as i expected good ambience and great tea. The tea was just so so, not much better than packed tea from the shelve. The place felt more like upscale foodcourt because it was combined with other restaurant. The one waiter that served us was amazing tho.

+-3 more photos

Ricky A. N.

Ricky A. N.

143 Reviews • 440 Photos • A few months ago

4.0

IG : @makansamaoki | #makansamaoki Saya penasaran untuk mengunjungi gerai special tea ini. Yes, I am a Tea Lover ! Ketika sampai di depan gerai, saya mendapati ada banyak bunga yang ternyata juga dijual baik dalam bentuk package ataupun minuman. Setelah pelayan mempersilahkan saya duduk, pelayan memberikan tester banyak bunga di dalam tabung kecil untuk diolah menjadi minuman. This is mesmerizing me a lot. You guys should try to get this awesome experience ! Saya mencoba salah satu recommend tea berikut cemilan avocado bread mereka.

+2 more photos
+2 more photos
+2 more photos
+2 more photos

H

Heiyika

180 Reviews • 294 Photos • A few months ago

4.0

Cukup oke untuk resto yang satu ini.. Pas kesini uda pengen banget makan panacota matcha dan milk nya..Price 85k Rasanya enak dan kenyall.. Lalu lagi pengen bgt makan bakmie ayam nya idr.85 k dilengkapi dengan 4 bakso sapi. Rasanya biasa bukan tidak enak dan bukan yg enak sekali. Overall krn ini resto yg lokasinya di GI, bisa dibilang harga + rasa ga bikin nyesekk.

+-3 more photos

E

Echa

663 Reviews • A few months ago

4.0

Varian minuman nya lumayan banyak sih terutama teh dan kopi nya. Tempat nya rame sekali pas weekend.. Cobain kesana pas jam makan siang. Nyaman banget interiornya

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

07.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Satay
  • Pasta
  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$$Rp200k - 500k/person

Phone Number

+622123581375

Address

Grand Indonesia, Lantai Upper Ground, Central Dept. Store, Jl. M.H. Thamrin No. 1, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Takeaway
  • Wheelchair
  • WiFi
Need help?