PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Mampang / Tendean / Loobie Lobster - Tendean

Loobie Lobster - Tendean

Casual DiningTendean, Jakarta Selatan
Share via
(69)
4.5/5 (11)
Food
Other
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
4.4
Ambience
4.2
Service
4.2
11 Reviews
Andika R. P.

Andika R. P.

5 Reviews • 15 Photos • A few weeks ago

5.0

Tinggal tunjukkan KTP ke kasir Free Birthday Fish and Chip Pelayanan baik, bertanya ini itu dijawab dengan ramah dan sopan. Terima Kasih Loobie Lobster, Tendean

+-2 more photos
+-2 more photos

DT

Diana T.

556 Reviews • 22 Photos • A few months ago

5.0

Di restoran yang satu ini bisa mendapatkan lobster-lobster yang relatif terjangkau. Ditambah lagi dengan pilihan-pilihan lain seperti  sajian udang, yang disajikan dengan porsi yang relatif besar.


HG

Heri G.

25 Reviews • A few months ago

5.0

Buat yg suka seafood wajib nyobain makan disini karena seafoodnya yg enak dan sambal matahnya yg nendang bikin kita ketagihan... makan sama pasangan atau saudara lebih asik biar makan tambah seru


SO

Satrio O.

5048 Reviews • 4 Photos • A few months ago

5.0

Lobster nya gede dan rasanya mantap banget, banyak aneka seafood disini, bisa jadi tempat alternatif tempat makan seafood nih, harganya nya pun masih terjangkau


Doni G.

Doni G.

2 Reviews • A few months ago

5.0

Enak dan nyaman bersih tempat nya...pengen makan nambah deh..hehe..bungkus pun gak salah enak nya..untuk di makan rame sama keluarga..dan famili di rumah serta rekan.

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

11.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Crab
  • Fish and Chips
  • Seafood
  • Shrimp
  • Meat

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622197989016

Address

Jl. Kapten Tendean No. 39, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Baby Chair
  • Parking
  • Smoking Area
  • Takeaway
  • Wheelchair
SHOW MORE
Need help?