PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Magal Mapogalmegi BBQ - Meruya

Casual DiningKembangan, Jakarta Barat
Share via
(8)
3.8/5 (5)

Menu

6 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
3.8
Food
4.2
Ambience
4
Service
4
3 Reviews
MK

Monika K.

119 Reviews • 478 Photos • A Few Weeks Ago

4.0

Selalu love banget sama spicy marinated porknya Magal Mapogalmegi, tekstur dagingnya itu gak pernah gak empuk, dan yang pasti bumbunya tuh enak banget. Bumbu spicy marinatednya suka bikin lupa kenyang , bener2 super recommended deh daging yang satu ini. Selain spicy marinated pork skirtmeat, aku juga suka banget sama pork belly nya, lemaknya tuh juicy gak bikin enek gitu, apalagi kalo uda dicelupin sama bumbunya, super enak dan nagih deh. Selain itu, pelayanan waiter dan waitressnya juga cekatan dan humble. Yang makin bikin betah, mereka gak pernah lupa nawarin dessert. Really recommended deh!!

+3 more photos
+3 more photos
+3 more photos
+3 more photos

CH

Christian H. P.

27 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Sebetulnya masih kurang familiar dengan makanan Korea. Waktu kesini juga bingung order apa. Akhirnya saya order yg daging babi semua; lalu pelayannya membantu bakar dagingnya. Overall makanannya enak banget, side dishnya juga enak2, pelayanannya juga oke. Harganya memang agak mahal, tapi sepadan dgn makanan dan pelayanan.


KS

Kevin S. H.

1396 Reviews • Last Year

4.0

Tempat makan Korean BBQ favorit saya! Disini pilihan dagingnya banyak dan rasanya enak karna bumbunya meresap. Rasa bancahnnya juga enak" seperti saladnya dan juga telur yang dipanggang. Kalau makan disini dijamin puas dengan rasa dan kualitas makanan. Harganya cukup mahal tapi masih reasonable.

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

11.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Meat
  • Beer
  • BBQ
  • Ribs
  • Korean
  • Asian
  • Pork

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Info Not Available

Phone Number

+622158901560

Address

Jl. Aries Raya No. 3D, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Smoking
  • WiFi
  • Baby Chair
  • Parking
  • Accepts Credit Card
  • Serves Alcohol
SHOW MORE
Need help?